Направете избори само по Фейсбук направо

0
1115
Цветанов при Румен Радев. СНИМКА: Пресцентър на президента

Когато почнат да ви натрапват някакви „граждани“, работата мирише

Иван Михайлов

България може да бъде единствена в света, която да направи избори само по Фейсбук. Без урни, без ЦИК, без избирателни комисии по места, без нищо. Така няма да има „фалшификация на изборите“. Това е изводът от тридневната оперета на „Дондуков“№2, наречена „консултации при президента Радев за изборния процес“.

За да покаже колко е велик, държавният глава докара в президентството всякакви политически маргинали и откровени измамници. Да обобщим какво излезе от тяхната уста: Гласуване по пощата, граждански ЦИК, смяна на директорите на ОДМВР, вот по интернет на живо, сниман с телефони на някакви „граждански активисти“. Лайтмотивът го зададе Мая Манолова: Престои фалшификация на вота !?? И друг път съм писал, че когато почнат да ви натрапват някакви „граждани“ работата мирише. Много мирише.

Значи тридневната оперета „консултации“ беше заради това. За да може някакви партийни активисти, като Мария Спирова от „Да, България“, маскирана като „експерт от чужбина“ да ни обяснява как стоят нещата. Нали помните изборите на Халкидики, направени специално за почиващите там фенове на Радан Кънев ?

Колко избори е правила Мария Спирова, колко избори е правил Николай Хаджигенов, колко избори е правил Слави Трифонов ?

Целта от сбирките при президента, освен чесане на огромното му его без покритие, бе да се насаждат лъжите за „фалшифициране на изборите“. Някакви маргинали, получили на последните местни и европейски избори по 50 гласа от роднини, ми обясняват за „граждански ЦИК“. Моля ? Това е абсурд. Кой бърза да се презастрахова от евентуален изборен провал ? Едва ли управляващите от ГЕРБ.

Авторът на фалшификацията „Костинброд“ Манолова да говори за изборни измами !??? При Изборен кодекс, изработен от нея, както отбеляза днес депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев !???

Хора, правят ви на идиоти. Никога не съм виждал толкова нагли същества като Мая Манолова и Цветан Цветанов. Бившият вътрешен министър предложи да се сменят директорите на ОДМВР в страната, да не пречели на изборите. Той от личен опит ли говори ? А и да махнат директора на БНТ Емил Кошлуков, щото не го харесвал.

А защо да не сменим преди изборите директорите на регионалните инспекторати на МОН, те могат да манипулират учениците. Или пък директорите на НАП, НОИ, на РИОСВ ? И те могат да манипулират подчинените си. Направо не можах да повярвам как лидерът на „Да, България“ Христо Иванов не поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев, за да не пречи на вота.

Аз пък мога да поискам да махнат патриарха и главният мюфтия, защото не само не ги харесвам, но и могат да манипулират миряните. Или шефа на Историческия музей ? Защо пък не ?

Защото ако Мая Манолова не влезе в парламента, ще е виновен някой директор на Областна дирекция на МВР в страната. Кой ще избере „гражданският ЦИК“ ? По какъв критерий, закони, кодекси ? Ми аз пък мога да си направя мой ЦИК, дали ще е граждански или селски, няма значение. И ще крякам как никой не е гласувал за мен, защото изборите са фалшифицирани. До тези махленски глупости сведе „консултациите“ си президента Румен Радев.

Затова дайте да направим изборите директно през Фейсбук и само там. Така най-сетне има вероятност троловете да докарат „Да, България“ на власт. Иначе трудна работа.

Тогава и Бабикян най-сетне ще стане депутат с неговите тролове.

Виждате ли какво ви чака ако тези хора се докопат до властта-БСП, ДБ, Слави, Мая, ДПС и цялата останала сбирщина ?

Да искаш гласуване по интернет и по пощата след чудовищния скандал на президентските избори в САЩ, държава смятана доскоро за фундамента на демокрацията в света, трябва или да си много тъп, или откровено нагъл. Някой от тези умници може ли да каже в коя държава от ЕС има гласуване по интернет ?

Планът на Радев, триото и Манолова, с протестите, които да свалят правителството през лятото, не успя. Няма да има служебно правителство, контролирано от президента, което да прави изборите.

Затова в ход е нов сценарий-предстои „фалшифициране на изборите“. Голи твърдения без факти. Откровени лъжи. Крадецът вика дръжте крадеца! Затова е този цирк с „консултациите“ на „Дондуков“№2. Не за друго.