Нормализирането на България минава през незабавното отстраняване на Румен Радев от власт

0
8062
Румен Радев и Илияна Йотова

Този човек вече е опасен за националната сигурност

Иван Михайлов

Единственото решение на умишлено предизвиканата политическа криза в страната е незабавното отстраняване на Румен Радев от президентството.

След речта му в 19 часа тази вечер всички маски и съмнения паднаха. Този ограничен човек, проект на ГРУ и ген. Решетников, вече е опасен за националната ни сигурност. Опасен е за България. Властовите му амбиции и огромното му его, без никакво покритие, провокираха измислено политическо напрежение, противопоставиха българи срещу българи, брат срещу брата. Благодарение на алчния за власт бивш военен снощи лумпени и платени биячи два часа се гавриха с българската полиция, като хвърляха самоделни бомби, камъни, павета, пейки и какво ли не още върху униформените. Обърнаха центъра на София на бойно поле и кочина.

100 ранени полицаи, това са бащи, братя, съпрузи, деца и роднини на други българи. Хора, които си вършеха работата.

Вместо още през нощта президентът на България да отиде при пострадалите униформени в болниците, 24 часа по-късно алчният за власт Радев ги обвини, че обслужвали правителството. Няма нормален човек, който да говори такива неща. Няма. Видеокадрите и снимките от безчинствата на озверелите метежници в центъра на София снощи възмутиха дори крайни противници на правителството на Борисов.

Само президентът на България остана невъзмутим, даже обвини МВР, че изпълнява политически поръчки.

Има сериозни съмнения, че този човек не е добре психически. Това личи по озлобената му физиономия, разкривените черти на лицето и абсолютно неадекватните действия. Радев очевидно живее в свой свят, където придворни журналистки го възхваляват за мъдрите му действия. Благодарение на него български полицаи бяха ръгани с ножове, заливани с боя, с яйца, удряха ги с павета. Самият президент, вероятно от страх, накара други български униформени, служители на НСО, да облекат фланелки „Мутри вън!“. Пълно падение, пародия, гавра. Току-виж утре накарал гвардейците и те да сложат същите фланелки.

Този човек трябва да бъде отстранен от всякакви властови позиции и поставен под запрещение. Явно в главата му са само залповете на „Аврора“ и мантрите на неговите съветници как само военните ще „оправят страната“. Не, няма да има никакви военни.

И диктатура няма да има. И президентска република няма да има. Служебно правителство също. А и Радев няма да бъде повече президент на България. Остава му само една година на власт. От ДПС му го казаха вчера в прав текст. До тук с юмруците и заплахите.

Някой сериозно качи обитателят на „Дондуков“ №2 на шейната. Като му внуши, че само да излезе с юмрук на площада и правителството ще падне. Ще падне и главният прокурор. Заради това платените метежници Хаджигенов, Бабикян и Минеков му организираха протестите. Да припомним пак, че българина има къса памет, първият протест не бе на „младите“, а организиран от тези тримата провокатори в „защита на държавността и президентството“ след акцията на прокуратурата на „Дондуков“ №2.

Над 50 дни ордите на Радев тероризираха София, но правителството не падна. Вчера президента отиде да държи речи в парламента, като си мислеше, че ще свали и правителство и парламент само като се появи. Вместо това стана за смях. И получи „депесарски шут“. Казаха му в очите да си подаде оставката.

В негова чест бе организирано „народно въстание“, очаквано завършило с погроми и разрушения.

Радев е в ступор, той е като плъх на въртележка в колба, върти безсмислено колелото без да знае къде. И този човек е върховен главнокомандващ !???

Медиаторите му помислиха, че като „вържат“ жена му да не пише и говори глупости по Фейсбук, Радев ще успее. Нищо подобно, идиотщините, които той извърши, надминаха стократно тези на жена му. Тя изглежда като невинна Червена шапчица в сравнение с мъжа си.

Идиотщини на наш гръб. Ако бях на Столична община ще пратя сметката за почистването на свинщините в центъра на София директно на „Дондуков“ №2. Да я плати главният метежник.

Радев е все по-изолиран политически, гледката на празната пленарна зала при речта му бе показателна.

Подкрепян е от БСП, Възраждане и комунистически организации като тези на мухлясалите сталинисти от Съюза на офицерите и сержантите от запаса.

Той е като „Титаник“ преди потъване. Нещо важно. Знаковият червен картон на ДПС вчера показва, че и Москва е вдигнала ръце от този неудачен неин кандидат.

На барикадата, която той издигна, Радев е сам. Преди да натвори още поразии, той трябва да бъде отстранен. После го чака Гешев.