Убиец с български паспорт и позивна „Кабул“

Паравоенните формирования са част от хибридната война на Русия срещу България

0
344
Маскираният българин в Източна Украйна с позивна "Кабул".

Паравоенно формирование вербува българи да се бият за руските терористи в Източна Украйна

Капитан I ранг о.з.Васил Данов *

продажници
Васил Данов

Руски сайт, обслужващ сепаратистите в Източна Украйна, хвали някакъв български терорист с псевдоним „Кабул”. Авторите съжаляват, че българите, сражаващи се срещу суверенна Украйна, не били колкото сърбите, но се надяват броят им да нарасне.

Малцината българи в редиците на сепаратистите се чувствали длъжни да грабнат оръжие, защото не могли да се примирят с „неонацизма в Украйна” и не искали да живеят „под диктата на САЩ”. Сериозни доводи…

След завръщането си в България „Кабул” продал колата си и изпратил няколко хиляди долара (каква ще да е била тази кола!) на сепаратистите в Донбас. Като обещал скоро да се върне, за да „продължат борбата”.

От името на „Кабул” авторите на текста оплакват България, станала жертва на европейско-американсткото господство. Познат руски хибриден мит: нявга процъфтяваща България, превърнала се доброволно в шестнадесета република на СССР, днес тихо умира, изцеждана от хищническия западен капитализъм и от „местни олигарси”. Откъде са дошли тези олигарси и кой им е дал първоначален капитал, хибридният сайт засега премълчава.

Но от името на „Кабул” сайтчето ни призовава да се обединим около т. нар. национално движение «Васил Левски» и «Шипка», в чиито редици се записвали запасни офицери и други патриоти, решени да обединят „здравите сили на българската политическа сцена”. Общата ни цел била да не допуснем „планетарно господство на Вашингтон”.

Но…„Вече съм в Русия. Върнах се от Донбас. Току-що заех новото си работно място…”

Самото паравоенно формирование „Васил Левски” и „Шипка” призовава на митинги и демонстрации срещу Истанбулската конвенция, която щяла до доведе до „скопяване и смяна на пола на всички българи”.

След което веднага щели да започнат „масови издевателства над народа, отнемане на деца, насилствената хормонална терапия, операции за кастриране и смяна на пола на българските деца”. Би било смешно, ако не е казано напълно сериозно. Подобни хуманоиди организират военно обучение на млади българи, агитират ги да заминат, за да убиват украински граждани в Донбас и Луганск, публично призовават да напуснем НАТО и Европейския съюз.

Докато местните рубладжии се учат да стрелят, през страната ни за пореден път безпрепятствено минават „нощните вълци” на Путин, за да ни припомнят за чия губерния е било смятано Княжество България от 1878 до 1885 г.

Още не осмислил лавината от дез- и хибридна информация, шашардисаният българин е ударен с мокрия парцал на вестта, че др. Каракачанов с позивна „Иван” е сключил нова сделка за подпомагане на фалиралата руска самолетостроителна компания РСК МиГ, а др.

Сидеров заедно със заместник-председател на Народното събрание незаконно е участвал в русофилско сборище в окупирания Крим.

убиец
Валентина Гетманчук

През 2015-2016 г. Валентина Гетманчук е легендарна снайперистка и герой на измислената ДНР. Днес живее с мизерна пенсия без крак и без пръсти на ръцете.

В същото време другарите от МВР и ДАНС съдействат на затворници да се евакуират от местата за изтърпяване на наказания и строго следят някой пенсионер да не напсува правителството по скайпа или във Фейсбук. Както казваше една комшийка по бунгало от Паморие, „Напряма да падлудейш!”.

убиец
Бившата убийца на украинци.

През 2015 г. руско девойче заминава „да коси копър” (да трепе украинци). Днес без десен крак доживява дните се в църковен приют.

*Капитан I ранг о. з. Васил Данов е журналист, публицист, военен експерт, офицер от резерва, координатор на Медийния съвет към Атлантическия съвет на България