Млад мъж се гръмна в устата заради несподелена любов

0
385
Снимка: архив

Прострелял се с ловна пушка в неделя вечерта във В. Търново, лекари се борят за живота му

Млад мъж се простреля в устата заради несподелена любов в неделя вечерта, съобщи „Монитор“. Причините и мотивите за инцидента все още не са изяснени. Мъжът в момента лежи в реанимацията на болницата във Велико Търново и все още има опасност за живота му. В неделя през нощта му е направена неколкочасова животоспасяваща операция.

Медиците разказват, че мъжът е бил отчаян заради любовна несполука и решил да сложи край на живота си, като лапнал дулото на ловна и натиснал спусъка. Куршумът вече е изваден, но не се знае дали състоянието на мъжа ще се подобри.

Това не е първият случай на опит за самоубийство с ловна пушка. Преди няколко години актьор от великотърновския театър избра да прекрати живота си по същия начин с дуло в устата и натискайки спусъка с пръстите на краката си.

38-годишен търновец продължава и до днес да живее с куршум в главата след прострелване по време на пиянска свада на метри от сградата на болницата. За жалост тогава куршумът засяда в мозъка на такова място, където не може да се извърши операция. Вече близо десет години мъжът живее с парче олово в главата си.