Не пускайте Северна Македония в Европейския съюз

0
839
Македония
Снимка: архив

Признаването на „македонски” език и нация означава узаконяване на попълзновенията за доунищожаване на Българската история

С уважение – Иван Спирдонов – Българин и европеец

Иван Спирдонов

ОТВОРЕНО ПИСМО

до Президента на Република България Господин Румен Радев,

до Председателя на Народното събрание на Република България Госпожа Цвета Караянчева,

до Министър Председателя на Република България Господин Бойко Борисов,

до вицепремиера и министър на отбраната Господин Красимир Каракачанов

до министъра на външните работи на Република България Госпожа Екатерина Захариева

до всички български медии в Република България

Уважаеми Господин Президент,

Уважаема Госпожо Председател,

Уважаеми Господин Министър Председател,

Уважаеми Господин вицепремиер и министър на отбраната,

Уважаема Госпожо министър на външните работи,

Уважаеми Медии,

Обръщам се към Вас като Българин и европеец, а не като тюрко-татарин, живеещ в географската област България. Обръщам се като внук, син и баща на българи и европейци, а не като потомък на „придошли” в Европа тюрко-татари.

Обръщам се към Вас на българската писменост кирилица, на която са писали прадедите ми, родителите ми и на която пишат децата ми, а не на писменост, измислена от „македонците” Св. Св. Кирил и Методий и после „открадната” от тюрко-татарите българи,

Дами и господа, по никакъв начин не допускайте признаването на „македонски” език и нация, нито влизането на т.нар. Република Северна Македония в Европейския съюз! Признаването на „македонски” език и нация означава доброволно признаване на българите за хора „втора класа”, за „подчовеци”, за „номади” на Балканите, изконно доминирани от автохтонните господари – македонците.

Признаването на съществуване на „македонски” език и нация само по себе си означава признаването на историята такава, каквато се учи в бившата югославска република в последните 100 години. Основната мантра там е: македонците са цивилизован народ, достигнал величието си още в древността, а българите са полудиви тюрко-татари, дошли от степите на Азия, опитващи се да си присвоят великата македонска история и култура.

Признаването на „македонски” език и нация означава узаконяване на попълзновенията за доунищожаване на Българската история, а оттам и на българската нация.

Ако допуснем влизането им в ЕС, македонски „историчари и политичари” веднага ще обявят, че част от държавата на „бугарите–татари” е заселена с македонци и ще поискат нейното присъединяване към Република Северна Mакедония.

Следващата стъпка ще е обявяването на българския език за татарски „клонинг” на „древния македонски” език.

В тези случаи ние няма да можем да направим нищо, тъй като вече ще сме признали съществуването на македонски език и „нация”, тоест – ще сме признали написаното в македонските учебници.

Уважаеми дами и господа български управляващи, моля Ви, не допускайте т.нар Република Северна Македония до членство в Европейския съюз.

Признаването на македонски език и македонска нация ще е най-голямото престъпление в историята на Третата българска държава!

Всеки политик, който подпише подобен документ, се обрича на вековно проклятие, на вечна историческа анатема!

Парламенти, правителства, партии и лидери идват и си отиват.

България обаче е вечна! Не можем да позволим вековечното цивилизационно наследство, исторически заслуги и културни артефакти, оставени от нашите предшественици, за един ден да се превърнат в нещо чуждо, а самите ние да бъдем лишени от най-големите ни ценности. Това би било върховен акт на отрицание на самите нас, на жертвоприношение на България в олтара на антибългарската пропаганда.