Белким им вдянат пролетарските кратуни. Колко ли хора е заразила Нинова?

0
456
Корнелия Нинова

БСП неглижираше всичко свързано с коронавируса досега

Невелин Ганчев

БСП неглижираше всичко свързано с коронавируса досега. Воглаве с техния президент. Медиите им. Още от началото на епидемията. Най-общото послание на комунистическата партия, а и поведението им беше – епидемията се преувеличава, няма такова чудо, властта иска да се бетонира.

БСП не се опита да излезе от черупката на твърдоглава опозиция и да се покаже като национално отговорна партия и използваше безугледно за партийни цели кризата с епидемията.

Най-демонстративно червените депутати влизаха без маски в парламента, караха се със здравния министър и директора на здравната инспекция, с председателя на парламента, оспорваха обществено място ли е Народното събрание и т.н. Смехории.

Техният депутат Иванов ходи на пазар във Варна, докато е под карантина. Техният президент отиде на посещение в Естония, след като знаеше, че е контактен със заразен. Ореваха света, че един месец парламентът не заседаше пролетта. Диктатура било и не знам си какво.

Сега почнаха да капят като есенни листа. Трима депутати с коронавирус. Членът на Националния съвет Кирил Добрев също. Днес лидерката им Корнелия Нинова влезе в болница. Имала неразположение от няколко дни, пише „24 часа“, но продължила да ходи в парламента и на партийни сбирки. Колко ли хора е заразила? Кога ще им вдене на пролетарските кратуни, кога ще уврат комунистическите чутури, че майтап с държава, семейство, природа и болести не се прави. Ще им вдене, но по трудния начин.