Братът на Христо Бисеров оглави протеста срещу Гешев в Хасково

0
263
Марио Бисеров /с розовото яке/

Превърнаха бунта на младите в изложба на най-мразените муцуни в държавата

7 дни България

„Спирайте тези протести и отивайте да спите. Не ви трябва да слушате нито Отровно, нито Плането, нито каквото друго трио ви се довлече до главата“, пише „7 дни България“.

„Протестите бяха окончателно опозорени днес! Жалко, че Христо Иванов, Мая Манолова, Румен Радев, Хаджигейовците и останалите яхнаха протеста на младите и го превърнаха в партиен. Нещо повече, превърнаха го в изложба на най-мразените муцуни в държавата.

Днес /вчера – бел. ред./ Младежката организация на Де България направила протест в Хасково срещу главния прокурор Иван Гешев, който е на посещение в града. И кой оглавил протеста на младите и красивите? Отваряш снимките от мястото и припадаш от гнус! Начело е Марио Бисеров!

Не, не се бъркате, това е братът на същия онзи Христо Бисеров от ДПС, дето го хванаха в измама за милиони. И покриха, защото се отчел на Доган! И този застаряващ Марио Бисеров е водач на бунта на младите!?

Хайде не на нас тия! Ясно е, че „Да, България“ сменя „Атака“ като резервна партия на Ахмед Доган, но не толкова явно, че вече е гнусно!