Българин намерен мъртъв в гараж на китайското посолство в Брюксел

0
37
Искрен Йорданов Снимка: фейсбук

Майка му търси помощ във фейсбук

Българин загина мистериозно в Брюксел. 36-годишният Иcкрен Йорданов от Русе е бил намерен мъртъв в гараж на китайското посолство в белгийската столица, съобщи Би Ти Ви.

Майка му Елка Дочева съобщи във Фейсбук, че синът й, който живеел в Германия, е починал по неясни причини в Брюксел преди няколко дни, а от Външно министерство и посолствата ни в двете държави не давали на семейството никаква информация. Жената се оплака, че дори не знае къде е тялото на 36-годишния й син.  Ето какво разказа Дочева в социалната мрежа:

„Здравейте, скъпи приятели, познати и непознати. Синът ми Искрен Йорданов е починал на 17.09.2019 в Брюксел по неизяснени към момента причини. Потърсиха ни от полицията единствено с информация че е починал. Оттогава започна нашето ходене по мъките, свързахме се с Министерството на външните работи, консулствата и посолствата ни в Брюксел и Германия и отникъде не получаваме никаква информация, нито съдействие. Не знаем какво се е случило, кога се е случило и къде се намира тялото на Искрен в момента.

Умолявам ви добри хора, споделяйте и дайте гласност на този случай, моля ви да успеем да разберем причините за смъртта на детенцето ми! Семейството му сме съсипани от мъка и безпомощни!“