Гошо, който се лекува с връзки от ковид, се разхождал болен по улиците

0
209
Георги Георгиев

„Боец“-ът си навлече гнева на мрежата, защото той и жена му получават специално лечение

Днес на страницата на БОЕЦ се появи статус, в който се казва, че Георги Георгиев и жена му са получили привилегии, с каквито не могат да се похвалят обикновените българи – преместени са за лечение от коронавирус в две елитни столични болници.

„Георги и Мариела бяха транспортирани от Видин до София и са приети в болници, които отговарят на техните специфични и – за жалост – много усложнени медицински нужди“, се казва в съобщението, в което е посочено, че Мариела е приета в клиника „Лозенец“, а Георги – във ВМА.

Най-интересно е, че според това съобщение на страницата на ГМО-организацията, се съобщава, че лидерът на БОЕЦ е положителен за ковид ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ: „Припомняме ви, че той е положителен за ковид повече от две седмици и рязко се влоши във вторник, когато беше приет в болницата във Видин“.

С това съобщение самите протестиращи правят зловещото разкритие, че вече болният Георги Георгиев е знаел за състоянието си, но е продължил да прави акциите си срещу управляващите. Видно е от страницата на БОЕЦ във Фейсбук, че има видеа отпреди по-малко от две седмици, които са правени навън. Георгиев подсмърча, но не носи маска, пише Tribune.bg.

От видеата на 30 ноември и на 2 декември се вижда, че вече болният „боец“ продължава да се пуска на живо, разнасяйки изгорели кибритени клечки. В двете идентични видеа Георгиев обяснява, подсмърчайки, че ще изпраща всеки ден на Борисов тези клечки, равни на броя на починалите от коронавирус. Докато самият той разнася вируса…

Още вчера стана ясно как протестиращите са организирали скоростния прием на Георгиев и жена му.

Таня Анастасова, която се описва с изречението „Гражданска позиция – винаги в опозиция“, публикува подробно описание на връзките между Георгиев и професор Коста Костов, известен като чичо на измамника от „Хелпкарма“ и виден привърженик на „Да, България“, се казва в публикацията на Tribune.bg.