Издирват кола сив металик, с която шофьор прегази жена край Созопол и избяга

0
25
Снимка: архив

Предният капак на автомобила е огънат

Сив металик е цветът на колата, с която шофьор прегази в нощта срещу неделя 34-годишна жена на пътя Созопол-Приморско, съобщи „24 часа“.

Водачът избяга от метстопроизшествието, а жената бе ударена и от мъж, който веднага подаде сигнал в МВР. Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я ударил. По тялото на жената личали следи от предишно прегазване. Затова от МВР веднага започнали да преглеждат записи от близки камери.

Една от тях заснела бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от кадъра си личи, че предният капак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са заснели номера на автомобила.

Жената загина по пътя Бургас-Приморско в района на отсечката от разклона за ваканционно селище „Св. Тома“ към Приморско.

Младата жена се е придвижвала като пешеходка и е била прегазена от автомобил. Сигнал за инцидента е получен в полицията в Созопол около 1:00 часа. Обадил се е 34-годишен шофьор на „Сузуки Лиана“ със софийска регистрация, който е казал, че е блъснал жена на пътя.