Името на Христина Бобокова пак се завъртя в аферата със снимките от премиерската спалня, тя ли е „прекрасната госпожа“?

0
648
Христина Бобокова

Била близка и с Васил Божков

Името на Христина Бобокова се завъртя днес в няколко сайта покрай изказването на премиера Борисов за снимките и клипа от спалнята му.

„Аз съм изяснил, как коварно хора на Радев, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Години наред са се готвели за това“, заяви Борисов по повод на разпространените преди време записи от къщата му.

Думите му потвърдиха слуховете през последните месеци, че жената, която го е снимала е Христина Бобокова – жената на близкия до Радев Пламен Бобоков, съобщи Tribune.bg. Освен това според слухове тя е била бизнесвръзката между Бобоков и укриващия се от правосъдието в Дубай Васил Божков, уточнява сайтът. Тази теза се развива подробно и от други сайтове.

Снимки: ПИК

„Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който има спалнята, къщата, сервизните помещения, но отсъствам. Ако е имало пари, ама кой държи злато, пари в едно шкафче, след като касата, която съм заварил там, е пред вратата. Като ченгеджийска операция я направиха фантастично. И не случайно – само той го повтаря. Защото най-близко обкръжение негово го свърши“, каза Борисов.

И продължи: “Някой записвал, пускал нещо. А неговите записи, които хъкъ-мъка, с есемесите, с прикриването на проверка. Те са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, да говорим и за другите. За мен случаят е приключен, взел съм си поуката, но не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин. И след това към него, виждате как, майсторски започнаха да нареждат други неща. Например – убийството на манекенка в Гърция, през други сайтове, оказа се пълна лъжа. После – Борисов пие ракия с гангстер, то се оказа Себастиан Курц. Такива примери, с къщи, острови, мога да ви дам. Лошото е, че хората запомнят тези неща.“