Методи Лалов за кметицата на „Красно село“: Поведението й е в разрез с разбиранията ми

0
66
Росина Станиславова Снимка: архив

Надявам се Росина Станиславова да е способна да носи отговорност за поведението си, пише бившият съдия

Методи Лалов

„Като гражданин и общински съветник очаквам от всеки един човек на публичен пост ясни, категорични и мотивирани отговори за неговото обществено значимо поведение, независимо от коя политическа сила е той. Още повече очаквам такива отговори от хората от демократичната общност, към която се присъединих преди почти година и половина, за което напуснах поста си на съдия в Софийския районен съд с цел да участвам със собствените си усилия за промяната на обществено-политическите порядки у нас“. Това написа в социалните мрежи общинският съветник от „Демократична България“ Методи Лалов.

Думите му са по повод скандала в община „Красно село“ с начина, по който са изразходени суми за патронажна грижа за възрастни хора с коронавирус, и съмненията за злоупотреби.

„От известно време наблюдавам поведение от страна на Росина Станиславова – кмет на район „Красно село“, което е в разрез с разбиранията ми. Изключително много съжалявам! Надявам се тя да е способна да носи отговорност за поведението си“, категоричен е Лалов.