Мъж изнудва 16-годишно момиче с клипове, после го пребива и изнасилва

0
32
Снимка: Pixabay

Било е страшен тормоз, разказва майката на девойката

Брутално насилие над 16-годишно момиче в Мездра. То било изнудвано близо 3 месеца с клипове, които 22-годишен мъж заплашвал да пусне в интернет, предава NOVA. Накрая с този аргумент тя била привикана в дома на насилника посред бял ден, където била пребита и изнасилена.

Зверството над момичето е извършено, докато връстниците й празнували Деня на българската писменост. „Дъщеря ни беше брутално изнасилена на 24 май сутринта”, разказа бащата на жертвата.

„Сутринта тя ми звънна, за да ми каже, че нещо е станало, че трябва да дойда до Бърза помощ”, разказва майката. Родителите я намерили в много тежко състояние, цялата в кръв.

По случая е задържан 22-годишният Венцислав Йоханов. Според родителите той месеци наред изнудвал момичето. „Детето ни разказа, че е манипулирано от няколко месеца от извършителя. Казвал, че има нецензурирани видеоклипове с нея и ако тя не прави, каквото той иска, ще ги разпространи”, разказва бащата.

„Било е страшен тормоз! Видях какво е било писано. Просто е било ужасно!”, обяснява майката. Родителите разказват още, че на 24 май мъжът я заплашил, че ако не отиде веднага при него, пуска клипчетата. И уплашената тийнейджърка тръгнала към дома му. Дори не подозирала, че ще попадне в самия ад.

Родителите разказват, че насилникът я влачил, душил и бил. Момичето и родителите й са в шок. В хода на досъдебното производство са извършени необходимите експертизи и е налице обосновано предположение, че извършител е именно задържаният, уточниха от прокуратурата. Затова държавното обвинение ще иска за него най-строгата мярка – постоянно задържане под стража.

Венцислав йоханов