Отворено писмо до колегите в медиите заради скандала с Радев-старши

Предлагам безплатно видео от катастрофата

0
5226
президент
Катастрофата с бащата на президента.

До главните редактори на BtV, Нова телевизия, БНТ, „24 часа“, „Труд“, „Телеграф“, „Монитор“, „Дневник“, „Капитал“, „Сега“

Колеги,

пуснах тази сутрин един, меко казано скандален материал свързан с президента и неговото семейство. Става дума за бащата на държавния глава Румен Радев-Георги.

На видеото, с което разполагам, се вижда как бащата на държавния глава удря с колата си възрастен мъж с инвалидна триколка. Георги Радев дори не помага на пострадалия, а полицаите го пускат да си ходи..Случаят вече седем дни се покрива от полицията в Харманли с политически натиск. Не смятам, че човек, предизвикал катастрофа с пострадал човек, с отнемане на предимство, пък бил той и баща на държавния глава, трябва да се разминава с потупване по рамото. Не може едни хора да са по-равни от други. Нали затова се бори президентът Румен Радев ?

И в момента се мълчи по случая..явно натискът е огромен. Аз съм си сам журналист, без мания за величие. Затова предоставям клипа на всички желаещи колеги. Той е меко казано скандален. Може да се вземе без ограничения от You Tube-канала на сайта ми Breaking.bg. Видеото с катастрофата е достъпно и през сайта. И тук: