Сестрата на Борисов: Май е по-добре ние да си го пазим сами

0
518
Красимира Иванова Снимка: 24 часа

Има семейство и такива атаки са недопустими, казва д-р Красимира Иванова

„Какви хора има около него? Май е по-добре ние да си го пазим, ще има по-голям ефект. Има още година до изборите и се чудя какво ще стане докато се стигне до там. Още какво могат да измислят?

С този запис е много шокиращо, тъй като си говорихме, че дори при нашите разговори, между хора и неофициално, човек използва всякакви думи. Но те могат да бъдат навързани така, че да се получи какво ли не.“

Това заявява пред ПИК сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова.

Тя е категорична, че след всичко, което преживяваме с коронавируса, това сега е недопустимо. „Всеки човек би могъл да се запита как би се почувствал, ако някой го снима, докато спи. Това минава границите, стресът е огромен. Човек, докато спи, около него могат да наредят сто неща и да правят снимки“, коментира тя.

„По филмите съм гледала, че навремето точно така е предупреждавала мафията, само една гардения да му бяха сложили, една китка – щеше да е точно Сицилия.

Всичко е нагласено едно по едно и си личи, че снимките са правени по различно време. Дори на празници не пие алкохол, той е активен спортист“, разказва за брат си д-р Иванова.

„Писаха за любовници, деца, жени. Даже се шегувам, че нямаше да е лошо да е вярно. Има семейство и такива атаки са недопустими!“, казва сестрата на премиера.