Слуга на „Отровното трио“ пропагандира фалшиви новини срещу Борисов

0
970
Политическият хамелеон Трайков, в средата, твори фейкове в нета.

Как снимка на премиера от Виена се оказа „в кръчма в Ниш“

Слугата на „Отровното трио“ и отявлен политически хамелеон Светослав Трайков пусна фалшива новина за премиера Борисов в социалните мрежи.

В поста си хамелеонът и бивш служител на Мая Манолова пише следното:

Докато стотици хиляди хора искат 68 дни МУ искат оставката, Боеко мутрата е на ракийка и салатка в скъпарска вила, в китно курортно селце в околностите на Ниш, Сърбия. Придружен от снимка на Бойко Борисов на маса.

Фалшификатът
И оригиналът

Снимката обаче е от преди две години както се вижда от любимия сайт на протестърите „Дневник“. Става дума за 30 юли 2018 година, като Борисов не е в Ниш, а в Австрия на една маса с премиера на страната Себастиян Курц и с тогавашния председател на Европейския съвет Доналд Туск. Официалната снимка е от предаването на българското председателство на ЕС на Австрия.

Неумелият компромат говори само за ниските умствени способности на Трайков и неговите началници от „Отровното трио“. Според неофициална информация Трайков е автор на фалшификатите и клеветите в сайта за фалшиви новини на Арман Бабикян- „Информиран нет“.

Слугата на триото е бивш член на ГЕРБ и неуспял кандидат за депутат от партията. После се прехвърли към Николай Бареков, след това пристана на Мая Манолова, а сега обслужва Бабикян, Минеков и Хаджигенов. Явно след провала на протеста в София триото отново се е върнало към обичайната си дейност фейк новини, манипулации и клевети в социалните мрежи.