Цветанов назначи за партиен лидер в Пазарджик човек, който искаше да го изхвърли от политиката

0
337
Атанас Шопов Снимка: фейсбук

Атанас Шопов иска излизане на страната от НАТО, а партийният му шеф минава за убеден атлантик

Бившият областен председател на АБВ в Пазарджишко Атанас Шопов, който миналата седмица напусна партията на Георги Първанов, пристана на Цветан Цветанов. Шопов ще води листата за народни представители на „ Републиканци за България“ в 13-и многомандатен избирателен район на изборите през април.

„Избирам предизвикателството пред бездействието, ясните секторни политики пред безпътицата, пълноценно участие в политическите процеси пред партийния ступор“, написа Шопов в профила си във фейсбук.

На интересен факт се натъква 7DniSofia.bg в профила на Атанас Шопов във фейсбук. В него е пълно с материали срещу… Цветан Цветанов! Нещо повече, пазарджишкият общинар е активен член на група, която призовава за изхвърляне на Цветанов от политиката.

По времето на „Апартаментгейт“ Шопов е много нахъсан по темата „Цецо“, като качва множество постове срещу тогавашния №2 в ГЕРБ. Зове дори за прокурорско разследване.

Цветанов твърди, че е главният застъпник на НАТО в България. Като такъв знае ли, че слага начело на листата си в Пазарджик човек, който иска излизането на страната ни от НАТО, пише изданието.