Ще стане ли блузката „Гарсия“ на мода у нас

0
111
Снимки: фейсбук

Единствената цел на т.нар. протест е да върне БСП на власт

Александър Йорданов Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

ПОСТФАКТУМ: НИМА НАИСТИНА Е ТАКА?

Преди час изразих мнението си, че т.нар. протест има за цел да върне БСП на власт. Изразих го за пореден път, защото това ми е ясно още от неговия първи ден. И няма никакво значение колко дни той ще продължи.

Придружих мнението си със снимка от изказването днес сутринта на председателката на парламентарната група на социалистите в Европарламента Ираче Гарсия, обръщайки внимание на нейния стил на обличане, който намирам за неадекватен на парламентарната институция.

Но след това добри хора ми обърнаха внимание, че блузката с която Гарсия се яви в пленарната зала на Европарламента днес, е неин любим dress code. С нея тя си ходи не само в парламента, но и на официални срещи, като тази с лидерката на българските социалисти Корнелия Нинова.

Отново припомням, че Ираче Гарсия инициира, заедно с нашите евродепутати Йончева и Кънев антибългарската резолюция, която прие Европарламентът. Тя сплоти социалисти, зелени, крайно леви – като оная ирландска левичарка, която висна като пране на простор на т.нар. протест в София, както и леви либерали.

Лоши дни за България готвят социалистите и обслужващите ги „протестъри“. Много лоши. Дано не се случат, но ако се случат, съм сигурен, че ще си спомните това, за което отдавна предупреждавам: т.нар. протест е част от сценарий за връщане на БСП на власт. Единствената му задача е да „изработи“ партии патерици, които да подкрепят в следващия парламент БСП, за да реализира тази партия на статуквото своя мерак за власт.

И тогава блузката „Гарсия“ ще стане на мода у нас. Друга цел т.нар. протест няма, видно от това, че акъла му стига до мятане на яйца. А на блузката на кокетката Ираче четем: „Super woman: Como tu solo hay una!“ Демек: „Супер жена. Като теб има само една“. Нима наистина е така?