Васил Божков хвали телевизията на БСП в социалните мрежи

0
1257
Внукът на Георги Димитров се хвали от Божков в Инстаграм.

Беглецът от Дубай и социалистите се подкрепят взаимно

Издирваният Васил Божков, който е с 18 обвинения от прокуратурата, забрави „политическия си проект“ и се впрегна в пропаганда на червената телевизия БСТВ в социалните мрежи.

Затова се похвали в профила си в Инстаграм внукът на Георги Димитров-Георги Димитров-младши.

Преди минути той публикува пост от профила на Васил Божков, който след бягството си от България се установи в Дубай. В него беглецът хвали репортаж на БСТВ за неговия проект.

Vasil.bojkovnh: Политически проект. Добре представено, пише в поста на беглеца от Дубай. Той е пуснал и репортажа на БСТВ за него.

Внукът на Димитров, който е служител на четиричасов работен ден в БСТВ, пък се хвали: Ура! Божков ни пусна репортажа в Инстаграм!!!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова упорито отрича всякакви контакти с издирвания бизнесмен. Но се е обградила с хора, които са свързани с Божков, твърдят социалисти.

За любовта между беглеца от Дубай и социалистическата телевизия може да съдим по шефката на медията на Нинова-Нора Стоичкова.

Документите на фирма та на Стоичкова с Божков.

Според публикации на политолога Антон Тодоров в средата на 90-те години на миналия век Стоичкова е имала обща фирма с Васил Божков-“Булит Трейд“ ООД. В нея Божков имал 70% от капитала на дружеството.

В момента, в духа на пропагандата срещу кабинета, Васил Божков и БСП се хвалят взаимно и препостват публикации от социалните мрежи.