Борисов: Гласувах срещу полицейщината и се доверих на избора на всички ректори в България

0
112
Бойко Борисов

Да влезе полиция в СУ и други университети, това е резил

Доверихме се изцяло на избора на всички ректори в България, на най-голямото учебно заведение – Софийския университет. Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина. Да влезе полиция в СУ и в други университети, това е резил. Още по-голям резил е Радев да остане президент. Само за седмица той успя да ни скара с нашите съседи. България от най-обичана страна на Балканите, сега се мразим със Скопие, Албания, ненавиждаме се с Турция, има реална заплаха от етнически конфликт и нелегални мигранти. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на глас.

Да откриваш инициатива „Три морета“, да ходиш на срещи на НАТО и да кажеш, че Крим е руски, коментира Борисов изказването на Радев по време на дебата с опонента му проф. Герджиков.

Благодаря на европейските ни партньори, които реагираха много остро. Това, което ме озадачи е, че кандидатът за премиер Кирил Петков стои до този, който нарушава международното право и подкрепя този, който казва, че ако имаш армия и влезеш в една държава тя става твоя, каза още Борисов.