Хванахте се на въдицата на политическия тарикатлък

0
329
Снимка: фейсбук

Всички приказки за „промяна“ са само политическа далавера

коалиция
Александър Йорданов

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: СИНЯ ШИР

Чета коментари във Фейсбук. И разбирам едно: българските граждани са недоволни. Недоумявам. Та нали искаха промяна? Нима не е това тя. Да си бил доволен и да си поскал да бъдеш недоволен е промяна. От едно състояние към друго си преминал и дори към точно обратното.

Днес ние, българите, живеем в обратното, т.е. в промяната. Каквото поискаха тези, които я пожелаха, това и получихме. И няма място сега за циврене във Фейса. Ама имало било корупция. Ама съдебната система такова онакова. Конституционните промени не били такива, а онакива. Нищо не се градяло, а само се крадяло. Ами нали точно това е „промяната“!

Вие драги мои, как по друг начин сте си я представяли. Нима забравихте, че истинската промяна приключи с приемането ни в ЕС и НАТО. И след това всички приказки за „промяна“ са само политическа далавера. И сега, като сте наясно, пак ли наесен ще гласувате неправилно? Нима не разбрахте, че номерът на „промяната“ е да се гласува неправилно – за Радев, за ПП, за ДБ, за „Възраждане“ и който там още символизира „промяната“. Това е той – политическият тарикатлък. И вие се хванахте на въдицата му.

Какво правя аз ли? Нищо. Казвам ви истината и наблюдавам безкрайната морска шир. Тя успокоява, сили дава, вдъхновява. Тя е нормалност.