Масовката на Румен Радев в Хасково – плевенски соцшеф и Асен Василев-Кокорчо

0
909
Васил Антонов сам се хвали с екскурзията си до Хасково.

Карат хора на БСП от други градове да играят посрещачи на президента

Румен Радев много го е закъсал откъм фенове, след като се налага да карат хора от различни части на страната, които да правят масовката на предизборните му срещи.

Това се потвърждава от самохвални постове в социалните мрежи на шефа на БСП в Плевен Васил Антонов, който се оказа… посрещач на предизборната среща на Радев… в Хасково.

След като сайтът „Биволъ“ разкри как в Бургас мутри с качулки и кърпи на лицата охраняваха заедно с гавазите на НСО президента, в Хасково бе приложена друга тактика.

За да се осигури масовка от „море от симпатизанти“ на Радев за пред камерите се докарват хора на БСП от страната. Така Васил Антонов, който се издава със снимки от „мероприятието“, е един от тях.

Васил Антонов /вдясно/

Другата подплънка на масовката се оказва харвардският измамник Асен Василев-Кокорчо, назначен от Радев за служебен министър на финансите във второто му служебно правителство.

Кокорчо и другият герой Кирил Петков са моторите на президентската партия „Продължаваме промяната“. По признанията на шефа на „Екогласност“ Емил Георгиев ПППП е правена с държавни средства и с държавен ресурс, докато Кокорчо и Киро Канадеца още бяха министри. За благодарност Василев прави масовка на предизборната среща на Радев в Хасково.

Асен Василев е плътно до Радев.