ПП като финансова пирамида – искат по 50 лв във Фейсбук с клетви: Ще ви избавим от Пеевски и Сарафов

0
120
Офертата на ППДБ

ПП затъват според всички социологически данни и се чудят как да спечелят едни 10% избиратели

По стъпките на измамниците от финансовите пирамиди през 90-те години на миналия век тръгнаха от „Продължаваме промяната“.

С послания във Фейсбук те призвават наивните граждани да им дарят по 50 лева, за да ги избавят от … „Пеевски и Сарафов“, пише сайтът  „Епицентър“.

„Искаш ли Пеевски в парламента? Искаш ли Сарафов да е следващият главен прокурор и негова лична бухалка? Ако всеки, който получи този имейл, ни подкрепи с 50 лв, ще увеличи шанса Пеевски да не влезе в следващия парламент и Сарафов да не стане следващият главен прокурор на България“, пишат от ПП.

„Събираме средства, за да направим кампания за всички тези 70% от негласуващите българи. За целта са ни необходими 100 000 лева, с които да се опитаме да убедим още поне 10% да излязат да гласуват“, зоват отчаяно от „Промяната“.

Явно вече „харвардците“ са го закъсали откъм мощни спонсори, които в началото им харизваха стотици хиляди левове срещу обещанията за строежа на „магистрали, мостове над Дунава и тунели под Стара планина“.

И сега са решили да хванат на въдицата по-наивните гласоподаватели, които може и да им се вържат на обещанията за „розово бъдеще“.

Да, да, ама не, както казваше Петко Бочаров.

Резултатът им от изборите през юни и прогнозите в социологическите анкети сочат заслуженото място, към което са се запътили ПП – в небитието на историята…