В езическа Елада олимпийските игри никога не са се откривали от церемония с дебели травестити

0
390
Снимка: фейсбук

Съвременният свят е достатъчно грозен (излезте и се разходете), че да трябва да ми тикат в гърлото дебели и гротескно изглеждащи екземпляри и на Олимпийските игри

Георги Вулджев Снимка: фейсбук

Георги Вулджев, фейсбук

Олимпийските игри трябва да са демонстрация на триумфа на човешката воля и физика. Демонстрация на човешките физически способности като върховното животно, което броди обитаемия свят.

Максимумът, който то може да постигне по силата на своята воля, труд и вроден талант!

ГЕРБ/СДС

Силата и красотата на човешкото тяло в движение.

Олимпийските игри не са просто физическо състезание, те са и естетическа демонстрация.

Такива са били в своя генезис в древността. Неслучайно гръцките атлети са се състезавали НАПЪЛНО ГОЛИ.

Като Класик аз съм особено чувствителен към гавра с паметта на най-древната атлетическа традиция.

Отвращението ми от грозотията, която беше изложена на показ в рамките на церемонията по откриването на тазгодишните Олимпийски игри е неописуема. И смятам, че всеки човек (трябва да) изпитва същото.

Тук не става дума за хомофобия, трансфобия, незнамсикакво фобия. Не става дума и за „консервативни“ ценности и „помислете за децата“ кършене на китки. Въобще не ме интересуват тези опорни точки на Con. Inc.

Най-смешни впрочем са ми оплакванията, че било „езическо“. Самите Олимпийски игри са езическа традиция, но в ЕЗИЧЕСКА Елада никога не са се откривали от церемония с дебели травестити. Така че очевидно не ОЛЕ ВЪЙ ЕЗИЧЕСТВОТО е проблемът тук.

Това, което мен ме интересува, е ГРОЗОТИЯТА. Съвременният свят е достатъчно грозен (излезте и се разходете), че да трябва да ми тикат в гърлото дебели и гротескно изглеждащи екземпляри и на Олимпийските игри. СТИГА!

Да изтапаниш дебелани, полово неопределени индивиди или пък мъже с бради, но преструващи се на жени и то на откриването на Олимпийските игри е най-тежката възможна подигравка с труда, волята и постиженията на атлетите, които след това ще демонстрират максимума, на който човешкото тяло е способно.

Индивидите, които участваха в церемонията по откриването очевидно изпитват някаква ненавист към естествената сила и красота, които човешкото тяло може да достигне. От всички места в нашата упадъчна епоха, поне на Олимпийските игри не трябва да ги допускаме.

Плюя на всеки, който участва в това и всеки, който го толерира.