Корнелия Нинова купила втория си апартамент докато е била заместник-министър

Първият след приватизацията на "Техноимпекс"

0
2714
нинова
Имотът на Нинова, купен докато е зам.-министър на икономиката.

Това е станало през 2007, а не както тя твърди през 2003 година

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров за пореден път уличи лидера на БСП Корнелия Нинова в лъжа за апартаментите й. Ето какво написа Тодоров във Фейсбук:

Корнелия Нинова пак излъга! Тази жена очевидно има проблем с казването на истината. Ето документи, които показват, че тя е придобила ВТОРИЯ СИ АПАРТАМЕНТ ПРЕЗ 2007 г., а не през 2003 или 2004 г., както тя и баламите, които й се връзват твърдят. През април 2007 г. Корнелия Нинова е УВОЛНЕНА за съмнения за корупция от тогавашния премиер Станишев. И си купува втори апартамент няколко месеца, след като е била на ключова позиция във висшата изпълнителна власт и е УВОЛНЕНА ЗА СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ И СРС-та, които разкриват, опити да се влияе на следствието.

нинова
Документи, че Нинова е купила жилището си през 2007 година.

И още – първият огромен апартамент на Корнела е купен през октомври 1999 г. 124 кв.м. плюс гараж, колкото гарсониера – 24 кв.м. Същата 1999 г., през януари, тя приватизира за 70 000 долара /за които даже не си спомня дали ги е платила/ „Техноимпекс“, на когото само по сметките и в касите на задграничните бюра има 1,8 млн. лева днешни пари!!!!

Помните ли, че през декември 2017 г., когато цял месец се занимавахме с приватизацията на „Техноимпекс“, Корнела непрекъснато настояваше, че имала само един апартамент, купен със заем. А в собствената й декларация и в службата по вписвания ясно се вижда, че са два огромни апартамента. Така и не успях да предизвикам с тези си разкрития нито един журналист да й зададе този въпрос и да я заклещи в лъжа. Уникални подлизурковци и повърхностни типове работят в тукашните медии, от мен да го знаете!

И накрая, вторият апартамент на Корнела е в кв. „Овча купел“, на ул. „Боряна“ 39, ет.3, ап. 11. Ето снимки от кооперацията й. На стотина метра от нейната кооперация, в огромна къща живее един от нейните седесарски благодетели – Александър Тасев, тогава зам.министър на търговията, който я калесва заедно с Христо Михайловски за изп.директор и приватизатор на „Техноимпекс“. Всяка крушка си има опашка, а от тази по-изпечен лъжец в България няма! Отврат!