Лидерът на младежкото БСП в София област забъркан в пиянски скандал

Избягал от мястото преди пристигането на полиция

0
930
БСП
Георги Янакиев с млади социалистки. СНИМКА: ВЕСТНИК "ДУМА"

Младият социалист предизвикал бой в ресторант в Елин Пелин

На грозен пиянски скандал са станали свидетели жители на град Елин Пелин в събота вечер, научи Breaking.bg. Малко след полунощ добре почерпеният председател на младежката организация на БСП-София област Георги Янакиев започва да сипе хули и обиди към момчета на съседна маса в елинпелинския ресторант „Кристи“.

Вероятно за да впечатли придружаващите го момичета, комсомолецът Янакиев дори тръгнал да налита на бой на доста по-многобройната компания в съседство. Последвало меле, което ако не е било набързо потушено от други граждани, вероятно Корнелия Нинова и БСП трябваше днес да си търсят нов областен председател на младежката организация в софийска област. Полицията пристига за минути на мястото на боя, но тогава от пияния млад социалист и неговата компания вече няма и следа.

Крещеше на момчетата, че са мутри и мафиотчета. Известно време те се сдържаха, защото виждаха колко пиян е живеещият в с. Петково (община Елин Пелин) Георги Янакиев, но и техните нерви не издържаха. Беше явно, че Янакиев се опитваше да впечатли дамите в компанията си. Беше много грозно. Ако това са младите ни политици…“, споделиха пред Breaking.bg очевидци на мелето.

Янакиев е избран за шеф на младежката организация на БСП за София област през юни тази година. Преди това той бе организационен секретар на структурата.

НАПИШИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here