Нинова се резили без маска и с цигара във влак

0
535
Нинова пуши цигари във влак.

Боркинята с „паралелната държава“ сама се хвали с това в социалните мрежи

Корнелия Нинова, която бе лекувана от коронавирус, след което си правеше ПР като доброволец в софийска болница, до която пишат писма от Франция, колко е подготвена и как трябва да управлява се похвали във Фейсбук с нова доза снимки, пише bgreporter.info.

Този път обаче серията уличава новия претендент за власт в държавата в поредица погазени правила. Дори самата Нинова да е изкарала коронавирус, това не я освобождава от задълженията, които са вменени на всички останали хора, дори и ваксинирани. Вместо тя самата да е пример за това, че правилата трябва да се спазват „Вождът“ на борците срещу паралелната държава, пуши във влака. Нинова снима се с хора в тясно пространство и без маски и изобщо се „зарежда“ с емоция, както пише във статуса си сякаш правилата са за другите, но ние и за нея.

Нинова с феновете си. Нито един няма маска.

Дори повече тя се хвали с това в социалните мрежи, докато телевизиите ни показват, как други хора в тази държава, не в онази „паралелната“ на Нинова, са глобявани само защото са били с маска под носът на Женски пазар в София.

Нинова пуши във влак.