Бойко Борисов в Дулово: Винаги съм казвал, че добро ДПС няма

0
24
Борисов в Дулово

Дулово е място от където трябва да се чуе какво е ставало през Възродителния процес, обяви лидерът на ГЕРБ

Гарантираме, че ще положим всички усилия, за да има правителство. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Дулово. И поиска подкрепа за Юксел Ахмед, защото той е направил нещо много важно – мюсюлмани и християни да живеят в мир и хармония.

Образованието е много важно, за да могат децата сами да си дадат отговори на всички проекти. За магистрала „Хемус“ бяхме оставили 1,2 млрд., за да се довърши и днес щяхме да дойдем по нея, каза още Борисов.

Дулово е място от където трябва да се чуе какво е ставало през Възродителния процес. Защото внуците на ДС днес управляват София. Те се върнаха със страшна сила. Винаги съм казвал, че добро ДПС няма, каза още Борисов. И припомни, че преди години политическите му опоненти са го наричали кафеджия, защото е правил кафета на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган. От Европа идваха да гледат как се охранява външна граница на ЕС, но ние го правихме заедно с президента Ердоган, той се съгласи да изнесем центъра за нелегални имигранти на територията на Турция, а не в България. Не случайно в най-кризисното време между Турция и ЕС във Варна дойдоха тримата големи в ЕС и Ердоган. Подиграваха ми се, но имаше нулева миграция, каза още Борисов.

Ние си говорим за сухопътен Шенген, но в момента той не съществува, защото канцлерът Олаф Шолц сложи проверка на всички външни граници на ГЕрмания, включително

Апелирам за активност на изборите на 27 октомври, за да гарантираме стабилност, каза бившият кмет на Дулово Юксел Ахмед.

За мен е чест да съм в Дулово, защото през годините съм виждал как се борите в този бастион на ДПС. Много ми е болно, че четири години вече България тъне в забрава и губи доверието си в европейските си партньори, каза евродепутатът Емил Радев. И даде пример с плана за възстановяване за над 10 милиарда. Борисов остави готови планове, но новите управляващи сметнаха, че те трябва да го вкарат – изкараха печеливши проекти и включиха батерии, каза Радев. И даде пример, че ние сме усвоили едва 3%, а в други държави в ЕС вече са получили 50- 60%.

Тази седмица получихме шамар от Австрия за приемане ни в сухопътен Шенген, каза още Радев. И припомни, че преди страната ни е давана за пример с нулева миграция и европейски лидери са идвали, за да видят как я пазим, каза още той.

Няма да покрием показателите по дефицит и всичко това е голям удар за България. Колегите от „Продължаваме промяната“ не успяха да приемат, че Екатерина Захариева бе избрана за комисар и започнаха атаки срещу нея. Уверен съм, че в началото на другия месец тя ще се представи блестящо на изслушването. Нека си спомним кой събираше преди 4 г. в Евксиноград елита на Европа, каза още Емил Радев и призова на 27 октомври да се гласува с бюлетина №18.

През годините област Силистра се чуваше главно заради ГЕРБ. Обновихме училища, детски градини, осветени алеи с равни тротоари. В безвремието, което последва не се строят магистрали и всичко клони към нула. ГЕРБ е единствената партия, която решава проблемите и дава цели. Много неща се казаха за нас – как ще ни чегъртат и унищожават. Време е да поемем нещата в наши ръце и да се обединим и да покажем, че можем, каза водачът на листата на ГЕРБ в Силистра Милен Делийски. И беше категоричен, че силният отбор на ГЕРБ може да доведе до сигурност и стабилност.