Борисов в Стара Загора: Не искам да атакувам или да се занимавам с другите партии, те доказаха, че не могат

0
17
Борисов в Стара Загора.

Сега всички почват да надигат глава, защото си мислят , че няма от какво да се плашат Но скоро ще има“, заяви той

В тази кампания не искам да атакувам или да се занимавам с другите партии, те доказаха, че не могат.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора.

Нищо от това, което сме говорили, не виждам да се е случило. Тук изобщо не искам тази кампания да атакувам или да се занимавам с другите партии – доказаха, че не могат“, коментира Борисов.

По-рано лидерът на ГЕРБ посети Пловдив, където също се продава, че градът е в застой.

„Всички хора от Стара Загора, които отиват да гласуват, виждат, че няма смисъл. И да гласуват, и да не гласуват, парите си вървят. Изхарчили сме над 1 милиард за избор. Харчим 100 млн. нашите държавни пари, а след това се чудим ще има ли политика. Днес отбелязвах първата копка на околовръстното край Пловдив. Започват 160 метра и спират. Това е равносметката за случилото се в продължение на 4 години. Мъчно ми е, защото това сме го правили, правили, правили и щяхме да сме го забравили. Можем да го направим, ако имаме от 80 нагоре депутати. Ако ги нямаме, ще се видим пак. Ще се опитате да подредите приоритета. Ще го направим с повече финансова дисциплина, повече контрол и първо важните места“, каза още Борисов.

„В София ме гледат, за да извадят нещо. Или съм нервен, или съм се карал. Не, ще се опитаме да подредим приоритетите. Ще го направим с повече финансова дисциплина, повече контрол и първите важни места“, твърди лидерът на ГЕРБ.

„Сигурността е важна – виждате какво е в Австрия, Германия, Франция. За пример бяхме по проблема с нелегалната миграция“, коментира отново той.

„Четири години ГЕРБ е в мазето. Битка по високите етажи чухте ли да има? Никой не иска България да е лидер на Балканите. Тогава всичко минава през България – газ, нефт, ток. Но сега всички почват да надигат глава, защото си мислят , че няма от какво да се плашат Но скоро ще има“, заяви той.

За гласуването Борисов каза, че усеща апатия в българите. „Но тези, за които гласуваш, ти решават съдбата“, допълни той.