Слаб, по-слаб, най-слаб, несъстоятелен Денков на дебата в bTV!

0
140
Делян Добрев и Росен Желязков размазаха Денков.

А русата кокошка със синьото костюмче няма какво да я обсъждам! Тя е в пълно междучасие

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: БНР

„Значи, вие искате ние да ви подкрепимЕ“, казва Денков, представител на неспособната и неуспяващата политическа сила ПП/ДБ. Слаб, по-слаб, най-слаб, несъстоятелен Денков на дебата в bTV! Наистина няма по-неспособна партийна формация към момента от ПП. Поставят Пеевски в центъра на кампанията си.

След като вече имаха възможност да го отхвърлят, а направиха тъкмо обратното – привличаха го, приласкаваха го, каниха го да управлява с тях! Приемаха Конституцията, обсъждаха схемите в енергетиката, търсеха подкрепа лично и специално от Пеевски за смяната на Гешев и допускаха Пеевски да им се подиграва из медиите, а те мълчаха като смачкани комари на стена… Кабинетът „Денков“ беше кабинет на Пеевски! А русата кокошка със синьото костюмче няма какво да я обсъждам! Кафеджийката в партията, става да носи кафетата. Кокошката е в пълно междучасие.

ГЕРБ/СДС

Взе да обвинява ГЕРБ за Южен поток. Жената бърка потоците, не помни и не знае защо се случи революцията срещу Орешарски! Не знае, че тогава нейната формация протестираше заедно с ГЕРБ срещу Пеевски. И тази утре ще стане министър на нещо. Направо ме е срам да ги гледам. Южен поток ли беше, Турски поток ли беше, Северен ли, Набуко ли?! Абе нещо тече там, друго свири… Добрев ако я беше подхванал за Южен поток, щеше да я разцепи. Неграмотни представители на ПП/ДБ в ефир! За ДСБ се говори, че ще се прикачат към ПП и ще излязат от малката коалицийка ДБ. Като я гледам тази, правилно ще се прикачат. Както казваше Лец, не съм съгласен с математиката, смятам, че сбор от нули дава страшно число. Направо ме сломява тази политическа неграмотност. Държавата е зациклила тежко заради тези буфосинхронисти. И накрая кокошката завършва: „програмата ни е по-добра“, хахахха, няма такъв трагичен виц!