Арестуваха Пламен Майстора за обсебване на коли

Димитров ще е в ареста 72 часа

0
131
журналистка
Пострадали от Пламен Майстора говорят пред журналистката Зорница Акманова, чиято кола бе запалена вчера. СНИМКА: "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"

Мъжът е подозиран и за палежа на колата на репортерката на „Господари на ефира“

Днес след приключване на извършената от Окръжна прокуратура – Пловдив проверка по воденото досъдебно производство за обсебване, за която ви съобщихме вчера, Районна прокуратура – Карлово привлече към наказателна отговорност Пламен Димитров за извършена в периода м. май – м. юни 2016 г. измама на клиент относно качеството на услугата, предлагана от обвиняемия – престъпление по чл. 232, ал.2, б. б, вр. ал. 1 от НК.

Това съобщиха от държавното обвинение. Пламен Димитров-Пламен Майстора стана известен от репортажите на предаването „Господари на ефира“, в който бе изобличен, че мами клиенти и им взима пари, без да им ремонтира автомобилите. Автомобилът на репортерката, която го изобличи Зорница Акманова бе запален вчера.

С постановление на наблюдаващия прокурор при РП – Карлово, обв. Димитров е задържан за срок от 72 часа, в рамките на които ще бъде преценено дали спрямо него да бъде поискано вземане на мярка за неотклонение задържане под стража.

Активното разследване по това досъдебно производство, както и по досъдебното производство за палеж на автомобила на репортера Зорница Акманова, наблюдавано от Окръжна прокуратура – Пловдив, продължава, допълват от прокуратурата.