Разстрелът на семейството в Нови Искър е поръчково убийство

Измъчвани ли са жертвите преди екзекуцията ?

0
906
убийство
Убитият Неделчо и издирваната му жена Кети

Най-вероятно жертвите са били следени и екзекуцията планирана точно за Нова година

Стефан Ташев

Петорното убийство в Нови Искър е поръчков разстрел, това е една от основните версии по които работи полицията, твърдят запознати.

За планирано предварително убийство говорят застреляното домашно куче на семейството, както и избраният момент-новогодишната нощ. Тогава в еуфорията от настъпването на новата 2018 г и масови гърмежи и стрелба едва ли някой би обърнал внимание на петорната екзекуция на Неделчо Юнаков, синът му Георги, доведената му дъщеря Нанси, баба й и гаджето й Борис.

За поръчков разстрел, най-вероятно с пистолет, сочат и следите в къщата в Нови Искър. Според съседи на семейството телата на двама от убитите Неделчо и синът му Георги са били убити в кухнята, а после телата им са преместени в съседна стая.

Ключов момент в решаването на кървавата загадка е дали жертвите са били измъчвани. Първоначално се появи информация, че те са удушени, което навежда на мисълта, че преди да бъдат убити те са били малтретирани за да кажат важна информация.

Това навежда на мисълта, че хладнокръвният разстрел, всяка от жертвите е убита с един куршум, е дело на повече от един човек.

Ключова роля в разкриването на бруталното престъпление ще бъде откриването на издирваната Кети Кюхева, жената живяла на семейни начала с убития Неделчо и майка на застреляната ученичка Нанси.

Към момента от полицията не потвърждават информацията на свидетел от Нови Искър, който пред телевизиите обяви, че още вчера тялото на Кети е намерено в близка гора заедно с джипа.

Огледът на мястото на местопрестъплението продължи до 4 тази сутрин. Сега започва втори оглед. В разкриването на петорното убийство е ангажиран целият състав на СДВР. Полицаите са иззели записи от камери на околни къщи и офиси с надежда те да са заснели нападателят или нападателите.