Росен Ангелов искал да обира къщите, които Кети чистела

Сравнявали негов ДНК профил от 2007 г.

0
137
цигари
Борислав Сарафов

Разследващите са категорични: Той е шесторният убиец, самоубил се е

Росен Ангелов е шесторният убиец от Нови Искър, категорично. Той се е самоубил с пистолета, с който е застрелял жертвите си. По дрехите му са намерени кръв от Кети Кюхова и съпругът й Неделчо.Доказателствата са категорични, че той се е самоубил на 5 януари, заяви на нарочен брифинг зам.-главният прокурор по разследването и директор на Националната следствена служба-НслС Борислав Сарафов.

По ръцете на Ангелов са открити барутни частици.

От аутопсията и съдебно-медицинската експертиза няма данни да е упражнявано върху него насилие. В тялото му няма алкохол и упойвайщи вещества.

Росен Ангелов се е самоубил на 5 януари, той е използвал телефона си и таблета си на 4 януари за последно. Легнал и се е самоубил. Пистолетът е имал заглушител, който е направил саморъчно. Използвал е автомобилен маслен филтър, взел е идеята от интернет, твърди Сарафов.

Росен Ангелов е искал достъп от Кети до домовете на богатите хора, които е почиствала. Тя е отказала и оттам е настъпил разривът в отношенията му. Първо е убил Кети, след това нейните близки, за да не се разследва убийството.

През август 2007 на Росен Ангелов му е направена полицейска регистрация. Оттам е взет ДНК материал, който ни е помогнал да заключим, че той е убиецът.

 Убийствата са станали в тъмната част на 31.12. 2017 г. и 1.01. 2018 г. Първото убийство е станало в 19.30 часа. Кети е излязла да разходи кучето, когато е умъртвена. След 23 часа са извършени останалите 5 убийства, допълни Сарафов.