Скандалът със сина на Румен Радев се разгаря! Георги Радев е бил на нелегалния купон без документи, викат го с призовка заедно с майка си

0
3998
Снимка: архив

В полицията самоличността му е била установена, съставен му е акт за това, че е бил без лична карта и е пуснат

Президентският син Георги Радев е бил отведен в полицията, защото не е имал документи в себе си. Както стана ясно по-рано днес, отрочето на Румен Радев е замесено в нелегален купон, състоял се в хостел на столичния бул. „Христо Ботев“. При идване на униформените след подаден сигнал и поискана проверка на документи, синът на Румен Радев не е имал такива в себе си. Вероятно е смятал, че ще му се размине, но полицаите са си свършили работата докрай, разказват свидетели на случката.

В полицията самоличността му е била установена, съставен му е акт за това, че е бил без лична карта и е пуснат. Според отлично запознати, младежите са наели помещението през интернет, но поради липса на доказателства, че там се е правил нелегален купон, от РЗИ няма как да ги санкционират, разкриват източници от службата.

Георги Радев пък е извикан в понеделник с призовка, заедно с майка си, за да дава обяснения за инцидента и да му бъде връчен акт в 4-то РПУ в София.