Вътрешният министър за разбития банкомат: Видят ли празник, правят нещо

Според него МВР не се обижда на тези, които ги критикуват

0
76
банкомат
Валентин Радев

Или са некомпетентни, но не са стигнали до парите, добави той

И миналия път взривиха банкомат – видят ли празник, правят нещо. Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Валентин Радев на официалната церемония пред паметника на Незнайния войн по повод 139 години от създаването на МВР, предаде „Фокус“.

Имам чувството, че е знак. Забележете, че даже парите не са взели. Взривили са го. Или са някакви некомпетентни и не искам да ги уча, по-добре да си останат такива, но не са стигнали до парите. Като че ли е някакъв знак. Касетките стоят, има видеокамера, заснели са, крият се, взривяват, гледат и бягат. Какъв знак е това, тепърва от разследването ще стане дума“, коментира вътрешният министър по повод взривения банкомат тази сутрин в ж.к. „Люлин“. „През тази година правихме всичко възможно, за да подобрим работата на МВР с възможностите, които имаме.

Сега синдикатите са заедно с нас, нека си останат чувствителни, нека ни показват недостатъците. Говорейки за работата и какво е станало през една година, непременно искам да го подчертая, че не се обиждаме на никой, който ни критикува. Не обичам личните нападки, но ако имат нещо против това, което правим и идеите, които имаме – да критикуват“, заяви Радев и подчерта, че са отворени и слушат внимателно. „Всяка една забележка ще помогне“, добави Радев.