Борисов в Кърджали: Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите (Видео)

0
76
Борисов в Кърджали

Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива, обяви лидерът на ГЕРБ

На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че в смесените региони, какъвто е и Кърджали, трябва да се дава знак как се работи и като противоборство на партиите, и след това в името на хората, съобщава БТА.

Това е най-важното за смесените региони“, обобщи Борисов, като подчерта, че в кърджалийския регион етническата толерантност трябва да е въздигната в култ, припомняйки т.нар. Възродителен процес.

Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде готов“, коментира Борисов. Той обеща, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на ДПС, ще направят всичко възможно хората да се чувстват добре.

Борисов бе в Кърджали заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и с водача на евролистата на партията и водач в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като основна задача след изборите, Желязков определи съставянето на стабилно правителство с пълноценен мандат, който да изпълни основното предназначение на управлението.

Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя представи пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.