Ковид, конспирации, кретения

0
1416
Ковид конспирациите.

Българинът няма нужда от чип, той е „чипиран“ от безумната пропаганда

Иван Михайлов

Вчера шпицкомандата на Мая Манолова, незнайно защо наричана „Майки“, нападнала хората от опашката пред коледния базар на мястото на бившия мавзолей.

Не ясно по каква причина. Дали защото хората искали да се повеселят или защото не обръщали внимание на постоянно врякащите, агресивни и озлобени от омраза петдесетина протестъри. Които почти половин година тероризират София с блокади, агресия и омраза.С черни чували, знамена и бесилки. Вчера командата на Манолова опитала да накара хората от опашката да ги подкрепят. Отново сме номер едно в света, този път с протест насила.

За тяхно съжаление вече никой не обръща внимание на протестърите. Дори и обгрижващите ги телевизии. Заради това след безчинствата на базара шпицкомандата отишла да атакува една телевизия.

Още в началото на протестите писах, че тези команди действат по нареждане и поръчка. И утре могат да дойдат пред дома ви, ако някой ги насъска.

Всичко това се разиграва по време на извънредна обстановка в страната заради пандемията от Ковид-19. В която 100 българи губят битката с коварния вирус всеки ден. Затворени са заведения, молове, спортни съоръжения. Има забрани за масово събиране на хора. Разбира се те не важат за шпицкомандите на Мая Манолова, Триото и ДБ. За протестърите, бе.

Те са над закона, над всичко. Никой не ги закача. Те са пътят и истината и живота. За тях няма маски и ограничения. И те се хвалят с това.

Изпадналите от власт и изгладнели до смърт маргинали като Мая и Христо Иванов са вечните протестиращи за всичко. Даже срещу неща, които са подкрепяли. Пример е Законът за социалната помощ. Две години т.нар. Майки се тръшкаха по палатки и по улицата за него. С активния, граничещ с нахалство, натиск на омбудсмана Манолова законът бе приет. Под нейна диктовка. Това не попречи лятото шайката на приятелката на Васил Божков и Братя Галеви да опита да окупира сградата на парламента, десетина души се търкаляха по плочките, правеха циркове. Защото били недоволни от закона. Гаранция,че някои вече не помнят точно за какво протестират.

Пандемията вместо да сплоти държавата, отвори Кутията на пандора. Изпълзяха всякакви отрепки, психично болни хора като този  Гацев, ако го помните с индианските пера, политически маргинали, хора с властова абстиненция и разбира се куп шарлатани като Мангъров и Антония Първанова, работеща за Слави Трифонов. Някой е „качил на шейната“ главният чалгар на републиката, като му е пробутал бившата царска депутатка за голям медицински експерт.

Ако и останалите експерти на Трифонов са такива тури му пепел.

Това са и основните конспиратори на държавата, които първо реват, че няма вирус, после, че „българите умират от вируса на стълбите на болниците, а правителството не прави нищо“, а сега са във вихъра си по темата „ваксини“. Благодарение на тях българинът вече го е страх не само „да не се мине“, ами и „да не го чипират с ваксината на Бил Гейтс“.

Масовата пропаганда в социалните мрежи твърди именно това. Познайте откъде идва ?

Сега ще разкрием голямата тайна на световната конспирация. Българинът няма нужда от чип, той е чипиран вече от безумната пропаганда в социалните мрежи, които замениха медиите, вицовете и всичко останало.

И са превърнати в кретени. През пролетта пропагандата обясни на нашенеца, че Ковид-19 е измислица, за да се откраднат едни пари от ЕС. Че вирусът е параван за 5G мрежата, кемтрейлса и чипа, с който ще ни ръководят. И той вярва. Не спазва мерки, не слуша никой. Той е безсмъртен. Той знае, че понеже в социалните мрежи написали за един който имал брат и той работел като санитар в моргата. И брат му казал, че няма никакъв Ковид-19, а всички починали ги записвали нарочно като болни. За да вземат едни пари.

Е за какво да се хаби финансово Бил Гейтс, за да ни чипира, като българинът вярва в такива глупости ? Няма смисъл. Скъпи Бил, напиши, че утре на всеки българин ще дадеш нов мерцедес и къща в Гърция. Ако се ваксинира. И ще видиш какво значи масова ваксинация. Ще бъде за рекорд на Гинес. Пиещите белина срещу Ковид-19 американци ще позеленеят от яд. Благодарение на конспираторите-протестъри в държавата цари масова кретения и пълна некомпетентност по темата за коронавируса. Щото Мангъров е казал друго. И това е целта. Не знам дали има друга държава в света, която да изглежда толкова разединена в разгара на това всемирно зло.

Благодарение на президента Радев и описаната по-горе политическа маргиналия. Всичко е заради едната власт.

Ако ви кажат друго, не вярвайте.