Протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на парламента

0
470
Христо Стоянов

Искам да попитам Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте?

Писателят Христо Стоянов, Фейсбук

АБСУРД

Мисля, че протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на Народното събрание. Ако те искат законност искам да им кажа, че нахлуването в Народното събрание би трябвало, и е, терористичен акт.

Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит до този момент го има само в един разказ на Мопасан. За една майка, която забременява и пристяга по време на бременността си плода така, че да се роди деформирано и уродливо дете, което после продава на циркови трупи… Само че това става в литературно произведение на Мопасан, докато тука става в главата на Мая Манолова.

В този смисъл не е късно още да кажем, че хора, раждащи подобни мисли са уроди. Искам да попитам Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте?. .. Не било допуснато детето до тоалетната. Ами аз, доколкото знам, тоалетната е в отсрещната сграда на Президентството – използвайте я… Вярно е, че превърнахте Парламента в то…, пардон, не в тоалетна – в кенеф.

Замеряхте го с тоалетна хартия, с яйца, с домати, с бутилки, с развалена риба, препикавахте стените му… Така ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите Държавата. С недъгавите деца напред – това е експлоатация на тези деца. За това ли сте ги родили – за да извлечете някаква полза от тях.

Да извлечете келепир от тези деца… Ако, не дай си, Боже, влезете в Парламента по легален начин с това ли ще се занимавате – дали някой е ползвал тоалетна днес, или не и къде точно го е направил… Едва ли такива като вас с такъв манталитет ще използват Народното събрание по предназначение – т.е., със законодателство…Хайде, време е да си ходите. И, ако може, махнете се от живота ми – поне от моя. Аз оставам в България. Вие не сте за тук – друг морал са оставили дедите ми – уважение на закона, уважение на деца и възрастни… Моля ви – сиктир от България…