Учебници ли ? Дете убива с пистолет в кръчма !

Тепърва обществото ще ражда хлапета убийци

0
210
дете
На кого му пука за учебниците, след като децата не ги отварят

Безумието в държавата е пълно, след като 6- годишен играе със заредено оръжие сред пияни

СТЕФАН ТАШЕВ

Докато фейсбук аудиторията празнуваше победата на цветните над черно-белите учебници, едно дете, бъдещ ученик, ще запомни завинаги своя шести рожден ден. Защото застреля в пиянска компания собственика на кръчмата в село Виноградец, Пазарджишко.

Пистолетът бил на вуйчо му-шеф на общинския съвет в Септември!!! Човекът се разгорещил от почерпката по случай рождения ден на малкия си родственик, гордо извадил заредения пистолет и даже му дал да си играе с него. Резултатът-съсипани завинаги три детски живота-на малкия убиец и на двете деца на жертвата, които остават сираци.

Обяснете на някой човек от „прогнилия Запад“ какво прави шестгодишно дете в кръчма със зареден пистолет в ръцете си. Няма да ви разбере.. Защото това е нонсенс там. Но в хиперсвободна и демократична България всичко може.

Тук баща води 10-годишният си син в дискотека и се дрогира пред него. Светъл пример! Тук 11-годишно момиче има 3000 приятели в социалните мрежи, уговаря се да пуши наргиле, след което е заклана зверски от 15-годишен…

Най-бедната държава в Европейския съюз е на челните места по млади пияници и употребяващи дрога деца. На първо място по млади родилки и затлъстели хлапета.

Тук е свободия…всеки може да си прави каквото си иска. На кого му пука какви са учебниците, след като учениците не ги отварят ? За тях има други занимания, които „училището на живота“ им предлага-дрога, секс, алкохол, наргилета и дори заредено оръжие, с което хлапе да си играе в компания на пияни до козирката възрастни.

Какво ли ще кажа вуйчото с пистолета в съда: Съжалявам или стана неволно. Шефът на общинския съвет най-добре би трябвало да знае как трябва да се съхранява оръжие и как се използва. За даване на деца пък да не говорим.

Но човекът е облечен с власт, има пистолет, що да не демонстрира силата си. Това е положението..А вие се борете за цветни учебници…Тепърва обществото ще ражда деца-убийци.