Как да различим „мафията“ от почтените братя?

0
1238
мафия
Киро се бори с мафията денонощно.

Един Киро да стане еталон за почтеност

Сякаш вотът няма да мине, премиерът е обнадежден. Защото задкулисието не успя, а напред излязоха светлите хора… Цветанка Ризова, водеща на предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви, след мазното интервю на премиера Кирил Петков минути преди да падне от власт.

Стефан Ташев

Втора седмица от сутрин до вечер проваленият премиер Кирил Петков ни обяснява за мафиоти, задкулисие, крадци, бандити, мутри, агенти на Путин и световния империализъм. С които той денонощно воюва.

Обикновените хора обаче нямат мисленето на „човека от бъдещето“, както сам се определи Просто Киро и се объркват в ситуацията, кои са мафия и кои са почтени братя като премиерът в оставка например. Затова трябва да се направят някои уточнения и да не се бъркат нещата.

1. Почтените братя задължително са като Киро Петков, жена му, кумовете му, любовницата Лена, годеникът й, Асен Василев и Спецов, роднините и приятелите от детство на премиера. Бивши съдружници, осмелили се да изразят съмнения в качествата на Асен и Киро, са мафия. Въвеждаме единица за почтеност-Един Киро.

2.Почтен брат, може и дядо, да не се бърка с дядо Еконтий, е Бойко Рашков, повтарям Бойко Рашков. Посветил целият си живот на борба с мафията. В хода на тази неравна битка се сдобил с 22 имота, 12 тоалетни и стотици хиляди левове в банкови сметки. Ми няма бедняци да управляват държавата. Всички, които не харесват Рашков са мафия, крадци и задкулисие. Те трябва да треперят от страх, скрити в кьошетата да не ги достигне справедливата ръка на Рашков.

3.Всички от „ПП“ са почтени до последния човек, включително и семейството депутати Ангови, те четат поезия и декламират есета от трибуната на Народното събрание. Светъл интелигентен лъч в парламентарната джунгла. Който има нещо против ПП е мафиот и т.н.

4.Почтени братя втора употреба, но все пак почтени, са другарката Корнелия Нинова, Медузата Гуцанов, Младият Хрущов-Симов, Свиленски и бившият сикаджия Иван Иванов-Малък Шошо. БСП никога не са управлявали държавата, никога не са били от статуквото и мафията. С Корнелия Нинова прекрасно работят и другите почтени братя втора употреба-Бойкикев, Атанасов, Панев и Манев. Първият се бие за съдебна реформа, а вторият с руснаците. Денонощно. Който е против почтените братя втора употреба е мафия, задкулисие и крадец.

5.Как да разпознаем почтен брат от мафиот ? Първият трябва да е завършил АОНСУ, партийна школа в Москва, с родители номенклатурчици, да е доносник на Държавна сигурност или офицер от ДС. Преживели катарзис и прегърнали евроатлантизма. Към преживелите подобен катарзис, но вече свърхпочтени, може да сложим министъра Денков, зам.-министър в кабинета Борисов 3, Калинката и Божанов, съветници на вицепремиера Бъчварова във второто правителство на Борисов, Великият Настимир, коалиционен партньор и шеф на комисията по транспорта в същото управление. Има и още. Мафиоти са всички останали.

6. Почтени братя са всички журналисти, правозащитници от НПО-та, „еколози“ и „будни общественици“, които броят плочките по улиците, късат ризи в студията за тях, но не броят закононарушенията на почтения Петков. Те не са важни, по-важно е да борим мафията. И благодарение на изброените по-горе България лети към върховете в класациите по свобода на словото.

7. Почтен човек е бащата на Кирил Петков-Петко. Дошъл от далечна Канада, за да донесе факела на свободата. Главен проектант на магистрала „Струма“, изтръгвайки я от ръцете на мафията, за да спаси лалугерите. По същата причина той и сина му приватизират плажа „Корал“ за да го измъкнат от задкулисието. Почтен е и екологът Тома Белев, разрешил строежа в защитената местност „Аркутино“, докато се бори с мафията, бетонирала черноморието.

Който не харесва Петко е мафиот.

8.Почтен е Гошо Боеца от Видин. И той е с катарзис, преминал от виден гербаджия в борец за промяна. Човекът се труди денонощно с пот на челото да пише доноси, сигнали и жалби срещу Борисов, ГЕРБ и всеки, който не харесва „промяната“. Бъдете като Гошо, не бъдете мафиоти.

9. Борци срещу задкулисието и почтени хора, на които Киро стисна крепко десниците, са бегълците от ИТН. Руди Гела, о.р. офицерът от Държавна сигурност-Радулов, уволненият от НСО заради охрана на мафиоти Светлин Стоянов (Митев) и останалите трима, познати само на роднините си, депутати. Който не ги харесва е мафиот.

10. Почтени и светли хора са всички тролове на Мирчев, които като Гошо се трудят денонощно на фронта в социалните мрежи, за да бранят имиджа на „промяната“ и да обругават враговете й. Битката е тежка, защото са се навъдили много предатели, драскачи и мафиоти там, които си позволяват да критикуват промяната. Това е мафията.

Да обобщим. Всеки, който не е съгласен с промяната е мафиот. Точка. Почтените и светли братя бдят и унищожават враговете с пълна безпощадност. С хладен ум и горещо сърце. Когато бъде унищожен и последният мафиот, тогава България ще стане европейска държава. Както мъдро отбеляза вчера нашият премиер, да се слави името му по света.