Кой организира преврата на чалга-комунистическото ОФ ?

0
7920

В дестабилизацията на страната личат дългите ръце на чужди специални служби

Тодор Александров

На 5 май официално България потъва под диктата на чалга-комунистическото ОФ. Това е петорната коалиция БСП-ДПС-Демократична България, „блатото на Слави“ и „мутрите“.

Главният кукловод на това обединение е Румен Радев. И за децата у нас вече е ясно, че този политически Франкенщайн трябва да добута обитателят на „Дондуков“№2 до втори мандат. В момента ставаме свидетели на държавен преврат. Подготвян поне от две години. В него личат дългите ръце на чужди специални служби. Автор, основен играч и водещ изпълнител е избранникът на ген. Решетников Румен Радев. Да проследим генезиса на това, което се случва в момента.

През септември 2016 година на сайта на организацията „БРОД за България“ е публикувано изследването на Руския институт за стратегически изследвания на прословутия ген. Решетников, по което бе избран „руския кандидат“ за президент Румен Радев. Изследването, което носи дата 16 септември 2016 г. е извършено от социолога Живко Георгиев, който после влиза в Съвета за стратегическо развитие на президента Радев.

Изследването на Живко Георгиев, поръчано от Института на Решетников, стои още на сайта на БРОД за България.

Председател на УС на БРОД и „Единение“ е Лазар Мурджев. Той е член на ръководството на тъмночервената Асоциация „Сигурност“ на бивши офицери от контраразузнаването на ДС, масон. Баща му е Димитър Мурджев, генерал от УБО, дълги години личен телохранител на Тодор Живков. Людмила Живкова е подозирала, че Мурджев -старши е човек на КГБ, пратен от Москва да следи и контролира фамилията Живкови. Мурджев издава и списание „Сигурност“, където основен автор е русофила Малинов. Цялата тази агентура бе обединена в Комитет „Единение“, което се самопредложи на президента.

След избирането на Радев за държавен глава, в интервю за телевизията на олигарха Малофеев „Цариград ТВ“, Леонид Решетников разказва как през август 2016 година е обсъждал кандидатурата на тогавашния шеф на ВВС за президент с лидера на БСП Корнелия Нинова. Двамата уговаряли при победа на социалистите страната ни да бъде извадена от ЕС и НАТО. Това са само факти.

бсп
Среща на Румен Радев с хората на Решетников в БНР.

За четири години и половина в президентството Румен Радев бе фиксиран единствено върху правителството на Борисов. Той взима страна, подклажда протести (спомнете си след речта му на 10 ноември 2018 година „спонтанните бунтове“ за високите цени на горивата) и използва всеки случай да атакува управляващите в парламента и кабинета. Върхът на сладоледа бе участието на президента в протести с вдигнат юмрук.

Вижте обкръжението му на „Дондуков“№2 от съветници и секретари. Там преобладават военни, служители на ВКР, агенти и доносници на „Държавна сигурност“. С едно изключение….през юли 2020 година, в разгара на протестите, Радев назначи за свой правен съветник Иванка Иванова.

Дамата е дългогодишна шефка в „Отворено общество“ на Сорос. Иванова е директор на Правната програма на „Отворено общество“ – от 2004 до 2020 г. Тя е в основата или е съучаствала „във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър-идеологията, войната с Българската православна църква и фабрикуването на „македонско“ малцинство в България. Погледнете коалицията „Демократична България“, вижте на каква хранилка са лидерите му и си правете изводите. Но затова по-долу.

От разпространените от прокуратурата СРС-та между дубайският революционер Васил Божков и депутата-комунист Паунов става ясно, че Черепа командва президента, плаща за протестите, той си го призна в интервюта и ги координира. Под сурдинка се говори, че безметежното същестувуване на Божков в Дубай се осигурява от руските специални служби. Връзката е дясната ръка на Черепа Георги Попов, секретен сътрудник на Първо главно управление на ДС с псевдонима Китин. Не случайно Божков заряза жена си в България, но не забрави Попов.

Васил Божков

И до момента нито прокуратурата, нито МВР и спецслужбите са дали адекватно обяснение как Божков и Попов успяха да напуснат светкавично България. Първоначалните твърдения, че са използвали служебни паспорти бяха опровергани.

Да цитираме и думите на Радев: Cмущaвaщo e, чe oбвиняeмият Бoжкoв звучи пo-убeдитeлнo oт нeгoвитe oбвинитeли. Надявам се ви светна. Или не. Ето още връзки.

Протестите под юмрука на Радев започнаха заради акцията на прокуратурата в президентството. Държавното обвинение проверяваше връзки, потвърдени по-късно, на разследваните за нелегален внос на боклук братя Бобокови с президентския съветник Пламен Узунов, бивш министър на вътрешните работи в служебния кабинет на Радев. Единият от Бобокови настоява пред Узунов за даване на българско гражданство на руски олигарх със забрана да влиза у нас.

Румен Радев и Илияна Йотова

Публична тайна бяха здравите приятелски връзки между фамилията Бобокови и Черепа. Приятелски запои в чужбина и воаяжи до елитни френски курорти.

Пламен Бобоков и Васил Божков

Сега да сглобим пъзела. Три от шестте партии в новия парламент се обявиха за „протестни“. Това са ИТН на Слави Трифонов, „мутрите“ и ДБ. Мутрите на Манолова веднага заявиха подкрепа за втори мандат на Румен Радев. Слави Трифонов също. ДБ засега уж са против, но те бяха и „против“ президента да назначава ЦИК. Но после гласуваха „ЗА“.

В петорното ОФ БСП също е плътно зад Радев, а ДПС е уж против. Тоест беше против миналата година. Сега не е ясно за какво е. Защото и ДПС се събудиха на 6 април като „протестъри“ и „революционери“. Остава да погледнем кой инвестира в партиите на протеста, за да стане ясно как бе сглобено новото чалга-комунистическо ОФ под патронажа на Радев.

Основен инвеститор в Манолова и сие е Васил Божков. И това личи и от листите на коалицията на „мутрите“. Просто спонсорът на протестите, стана спонсор на „партиите на протеста“. Да припомним снимката с визитата на Манолова в офиса на Черепа.

Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа

Инвестирала ли е партията ДПС в проекта на Слави Трифонов ? Вижте връзките между главният кадровик на ИТН Виктория Василева, в момента зам.-председател на ПГ на партията, и Христо Бисеров. Дамата бе доверено лице на Сивия Кардинал в СДС като лидер на младежката формация. Тя реди и листите на ИТН. Съвсем случайно се оказа, че новата „калинка“ шеф на парламента Ива Митева е назначена пак от….Бисеров. Появата на дамата в „Св. Александър Невски“ на Великден в компанията на Стоян Денчев, човек на ДПС, „Мултигруп“ и „библиотекарския институт“ на бивши ченгета от ДС, мисля, че разсея всички съмнения. Какво ли си е мислел шефа на ДСБ Атанас Атанасов провъзгласил се за главния борец срещу „сарайско-библиотекарската“ групировка, с чийто глас бе избрана Митева за шеф на НС ? Или Атанасов е доволен след като бе превърнат в скучаещ чичка на зам.-председателското място в парламента, докато другарката Дончева командва шефката Митева ?

Снимка: фейсбук/В.Димчев

На Сараите им „изчезнаха“ едни 100 000 гласа на последните избори. Дали пък те не са отишли именно за Слави ?

Много хора бяха учудени как чалго-комунистическото ОФ реши да премахне Спецсъда и Спецпрокуратурата. Ами вижте им инвеститорите и се сетете кой поръчва музиката.

Третата „протестърска партия“ е на умните, красивите и безгрешните от ДБ. Уж „градската десница“, член на ЕНП, е финансирана от западни НПО-та, щатската „Америка за България“ и посолства.

През 2016 година САЩ подари почти 1,2 млн. лв. на неправителствената организация Българският институт за правни инициативи на Христо Иванов. Грантът е от прословутата американска фондация „Америка за България“ в област „Гражданско общество и демократични институции“. Същата година, същата „Америка за България“ даде 228 250 долара на Центъра за изследвания на балканския и черноморския регион. Центъра на бившия номеклатурен земеделец Илиян Василев, агент на Държавна сигурност с псевдонима „Сашо“. Той е рупор на ДБ и на….Румен Радев. Схващате ли връзките ?

Година по-рано, 2015 година, организацията на дясната ръка на Христо Иванов в ДБ Антоанета Цонева, известна като Кака Цона, „Институт за развитие на публичната среда“ получава 300 000 лева от „Америка за България“. За реформиране на избирателната система.

През 2016 г. Обслужващата ДБ организация Антикорупционен фонд получава от „Америка за България“ финансова инжекция от 902 960 лева. Шеф на фонда е Филип Гунев, бивш зам.-министър на вътрешните работи, прясно назначен в Надзорния съвет на Летище „София“.

Основният спонсор и кукловод на ДБ е бизнесменът Иво Прокопиев. През 2018 година Фондация „Америка за България“ става основен спонсор на медиите на Прокопиев. Издателската група „Икономедиа“ и неправителствената организация се договарят за нов тригодишен период – от 2018 до 2020 година. На изданията на Прокопиев се плащат по 500 000 лева годишно, което представлява около 7% от очакваните приходи на „Икономедиа“. От 2011 до 2017 година медийният кръг „Капитал“ е усвоил грантове от фондацията на обща стойност над 6 милиона лева. Лидерът на ДБ Христо Иванов има само две години трудов стаж като министър. Останалото време е бил на издръжка на въпросните НПО-та и фондации. Прокопиев е син на служител на УБО-ДС, а Христо Иванов е внук на коминтерновци.

прокопиев
Иво Прокопиев

Така. Сега се върнете към назначението на Иванка Иванова в президентството през 2020 година в разгара на протестите. Да припомним, че Иванова надзираваше приемането на скандалните промени в ИК в правната комисия на НС. И си помислете дали само специални служби от Изток организираха преврата у нас или има и такива от Запад. Някак странно съвпадат интересите на две велики сили на родна територия. САЩ и Русия. Спомнете си изпълненията на американското посолство по време на протестите, даване на дати за тях и т.н.

Американците гледат своя интерес. А той е тотален натиск върху България, съчетан с такъв от посолствата на Германия, Австрия, Франция и други, за пускане на Северна Македония в ЕС и промяна в позицията на България. Целта е на Балканите да бъде образуван мощен съюз около последният руски сателит в Европа-Сърбия.

Руснаците свои цели. Да стане точно обратното. Не случайно руската пропаганда атакува през Скопие, като нарича българите „фашисти“.

Горят българското знаме в Северна Македония. Снимка: ТВ21

Пречеше ли правителството на Борисов и управляващото мнозинство на тези странно съвпадащи интереси ? Да, пречеше. Въпрос на месеци е България да капитулира пред новите „велики сили“ по темата Македония. Помнете ми думата. Следва втората голяма цел – Истанбулска конвенция и цялата джендърска завера да бъде внедрена в България.

Подготовката на преврата е от две години. И към момента сме на финалната права. Всичко бе организирано като по учебник. Тотална дезинформация в социалните мрежи и медиите-спомнете си Арман Бабикян и „Информиран нет“, армията от тролове на ДБ, които блокират и докладват всеки неудобен и със собствено мнение потребител. Шкафчета, кюлчета, къща в Барселона, остров в Гърция и т.н. ГЕРБ загуби тотално дезинформационната война.

И най-коравият протестиращ Бай Йоло Денев разкри „Отровното трио“.

След дезинформацията, която даде обилни плодове, дойде ред на „протести на млади,умни, красиви, успели българи от чужбина“. Зад гърба им се инвестираше в партии, перяха се биографии и се подготвяха спонсорите на бъдещите политически проекти, които да довършат делото от площадите. Едва ли някога ще научим с какъв финансов ресурс от чужбина бе платена кампанията срещу Борисов и ГЕРБ. Да припомним само заловените над 600 000 лева от прокуратурата и МВР за купуване на гласове в полза на Божков. Прекарани през Турция. Това обаче бе само заловеното, а колко не е ?

Всичко това бе съгласувано с главния кукловод Румен Радев. И на финала президентът поема от утре юздите на властта в страната. Всичко това ще бъде обяснено и маскирано с „възстановяване на демокрацията“, „връщане на държавата на гражданите“ и „нов морал“.

Какво ни чака ? Президентско управление до края на годината. Еднолично. Провал на изборите, неработещ парламент и нов вот, който да съвпадне с президентския и да осигури на Радев най-сетне послушно мнозинство.

Това е финалът на операция „Преврат“ осъществена пред очите ни. Пишат се последните щрихи. И трябва да признаем с болка на сърцето, че тя успя.