На 11 юли гласувайте срещу Румен Радев и неговото ОФ

0
1610
Кукловодът на хаоса и неговият изпълнител.

Това е единственият начин да спрем от власт коалицията на чалгаджии, мутри и дебелаците от ДБ

Иван Михайлов

Българската демокрация е в кома. Тя получи тежък удар преди два месеца след взимането на цялата власт в страната от временното правителство на Румен Радев. По сценарий. Първо умишленият провал на предишното Народно събрание, съчетано масираната пропаганда с фалшиви новини и манипулации по ГЕРБ и Борисов от Комисията „Маналова“. И трето даването на цялата власт на Румен Радев. Следващата част от сценария е съставяне на правителството „на протеста“ с чалгаджиите, дебелаците от „Дай, България“ и мутрите. Зад тях ДПС. 

Тази сбирщина трябва да осигури преизбирането на Радев за втори мандат. Това е планът. От вас зависи дали той ще се случи. Бездействието на гласоподавателя, ниската избирателна активност и бездушието ще помогнат това да се случи. И тогава ще погребваме България, вместо тя да се събуди от комата.

Само масовият вот ще победи подготвяните „машинни“ манупилации, ще победи милиционерщината на Рашков-Дамаджаната, ще изхвърли от властта подготвеното ОФ. На наколенкаджиите от „Дондуков“№2, на червените принцове Бойкикев, Мирчев и Лалов. На мутрите, които предложиха Пеевски, на бащата на фалшивите новини Бабикян и адвокатът на олигарсите Хаджигенов. Ако искате данъчният измамник Спецов, Дамаджаната, Киро Харварда, Очко и дъртата мажоретка да продължават да ви управляват, стойте си вкъщи.

Затова масово гласувайте на 11 юли, после ще бъде късно. И ще подарите властта на един прост, отмъстителен, нискочел човечец, с поразена от дългото носене на фуражки глава.

Ще подарите властта на Митко Есемеса, на любителя на подаръчни комплекти Узунов и на останалите ченгета от ДС, доносници и векерета, напълнили президентството.

Като приятелят на висаджията Васил Илиев, агент „Майстора“ от ДС. Който се бори с мутрите. Ако искате това, стойте си вкъщи. Мърморете пред телевизора и се сърдете на себе си.

Над България надвисва съветски ботуш. Вече видяхте Рашков-Дамаджаната в действие. Ще ви чегъртат, ще ви режат на части, по слугата на Слави Тошко Африкански, ще ви уволняват. Ще ви арестуват по доноси и устни заповеди. Тулупа Мирчев ще сменя съдебната система.

Хаджигенов ще ви е министър, а лелката с пеньоара Дончева председател на парламента. Гнома шеф на вътрешната комисия, а Тошко министър на културата.

Единственият начин да се противопоставим на тази сбирщина е да гласуваме срещу тях. Срещу Радев и цялата му партийни прислуга. Срещу Сараите, които командват партията на марионетката си Слави. Срещу измамничката Мая Манолова и дебелаците от ДБ.

На предните избори бяхме сърдити, недоволни, отегчени, гледахме „от високо“. Но днес въпросът е на живот и смърт. Въпросът дали България ще потъне или ще продължи да върви нагоре. Ако искате Евразия, решетниковци, Бойкикевци и чалгари стойте си вкъщи. Вие решавате.