Господа Отровени и госпожа Галева, върнете парите и се откажете, докато е време!

0
752
Колаж Фейсбук.

Тая работа не е за вас!

Станислав Недков, Фейсбук

Въпроси

Отровените, които според някои медии са станали дуо (професорът, като най-интелигентен, се е оттеглил), щели да се явяват на изборите с Манолова под името “Изправи се! Мутри вън!”

Защитникът на гей бракове Хаджигейов, съчинителят на фалшиви новини Барбарон и сестра Галева отправили покана към всички политически играчи, включително БСП, ДПС, „Да, България“ и Слави Трифонов за създаване на общ фронт срещу ГЕРБ.

Ясно е, че чрез тези тайни пазарлъци, Отровените всячески се опитват да се докопат до властта.

Този филм, в който някой ни обяснява как ще вкара управляващите в затвора и как виждаме след изборите да лази в краката им, и да се облизва за някой кокал, сме го гледали многократно.

Нека преди изборите обаче Отровените и Галева отговорят на следните въпроси:

1. След като искате “мутрите вън”, ще отидете ли да поискате оставката на мразещия всички и всичко Радев, за когото от ОЛАФ ни казаха, че министър, назначен от него в служебния кабинет е злоупотребил с евросредства и заради когото всички ние трябва да връщаме на Европа 6млн. евро?

2. Ще поискате ли оставката на хейтъра Радев заради това, че според една информационна агенция, тази нощ е бил арестуван синът му, който е участвал на незаконно парти, нарушавайки всички противоепидемични мерки?

3. Вярно ли е, че ако участвате в управлението на страната, ще търсите подкрепа за ратифициране на Истанбулската конвенция, и ще искате промяна в Конституцията ни, която да разреши гей браковете и осиновяването на деца от гей двойки?

4. Едно от предизборните ви обещания е, че ще въведете гласуването по пощата. След като само в 4 страни в ЕС има гласуване по пощата, и след всички доказани случаи на “гласуване” на починали хора на президентските избори в САЩ, смятате ли, че с този начин на упражняване на вота ще допринесете към развитието на демокрацията в страната и ще направите изборите по-честни? Сега гласуването става единствено в избирателната секция и въпреки това, в обществото на всеки избор цари съмнения за купен и корпоративен вот. Когато цели махали, заводи и фабрики ще могат да попълват бюлетините в дома си или на работното място, ще бъдат ли по-реални резултатите от изборите? Или някой извън границите на държавата ни ви е заповядал, че трябва да прокарате този абсурд и вие просто изпълнявате ангажиментите си! Дори и с ясното съзнание, че това ще даде възможност за изборни измами, и че ще изкриви вота на избирателите.

Господа Отровени и госпожа Галева, върнете парите и се откажете, докато е време! Тая работа не е за вас!

Все още имате възможност да запазите честта си и да не се превръщате в национални предатели!