Пътят към успеха на ГЕРБ минава през места, които нашите опоненти не са и чували

0
244
Асим Адемов на среща с избиратели.

Там слушаме истории, които нашите противници няма как да чуят в добре затоплените и уютни кабинети и кафенета

Асим Адемов, Евродепутат ГЕРБ-ЕНП, Фейсбук

Пътят към успеха е дълъг, труден и трънлив. Ние от ГЕРБ го знаем най-добре. Опонентите ни говорят постоянно за фалшификации, за нечестни избори, измислят си фалшиви новини. Затова аз ги каня да дойдат с мен и нашите кандидати, за да видят нашият път, пътят, който ние извървяваме, за да успеем за пореден път. Този път минава с безкрайни срещи по градските улици, зали, магазини, паркове, кабинети, онлайн конференции.

Очи в очи с хората, с техните проблеми, болки и радости. Но този път минава и по малките населени места, села и махали на Разград, Търговище, Шумен, Кърджали, Смолян, Благоевград, Бургас, Ловеч и още много други райони, където нашите опоненти нито са стъпвали, нито са ги чували.

Защото там все още не навсякъде има асфалт и павета, там най – често стъпваме по калните, разбити улички, каквито опонентите ни най-вероятно не са и виждали. Независимо дали е студено, дъждовно или слънчево. Там срещаме хора, земни, добри, находчиви, естествени, отрудени, ядосани, лъгани, заплашвани. Там слушаме истории, които нашите опоненти няма как да чуят в добре затоплените и уютни кабинети и кафенета, откъдето водят своята титанична борба за благоденствието на целокупния ни народ. Там срещаме хора, които очакват не само добра дума, но и добра свършена работа, с която да се направи животът им по-приличен. А ние газим калта и кишата, за да ги погледнем право в очите им, за да видим надеждата, която я има там.

За да чуем думите им на благодарност, че някой все пак си е спазил обещанието и е свършил нещо полезно за тях. Думи на благодарност, че някой им е асфалтирал междуселския, разбит от памтивека, път, че някой им ремонтирал разрушения мост, че някой им е помогнал да се ремонтира църквата или джамията им, че някой е ремонтирал детската им градина и училището, че някой е помислил за пенсионерите в тези трудни времена.

Нашите опоненти са заети да говорят за нероден Петко, но нямат време да идат до калта и кишата, за да си поговорят човешки с дядо Петко или леля Перихан. Но това не им пречи да говорят от тяхно име! А ние сме там, за да чуем и болката им, и критиката им, недоволството им.

И горчивите думи, от които не всеки път се чувстваш добре. Но сме там, при тях! Защото ще ги разберем много по-добре и ще знаем какво трябва да се направи за тях и в какво трябва да се коригираме. Това е нашият път към успеха, пътят на ГЕРБ! Нашите опоненти не познават този път, защото по него се върви бавно, трудно, понякога изключително трудно.

Но ние сме ГЕРБ и не се отказваме и ще сме винаги близо до хората и по този път, и този път!

( Прилагам снимки от тази и други изборни и благотворителни кампании! )