С кого ще протестира ДСБ утре или на лъжата краката са къси

0
698
Подписът на Мачиков под декларацията на новото ОФ.

Фалшивата десница се целуна с путинистите от АБВ и „Възраждане“

ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ

На 10-и септември излизаме отново, за да покажем, че няма да отстъпим от исканията на протеста. Два месеца по улиците и площадите на България и зад граница, хората не спират да настояват за оставките на Борисов и Гешев. Това написали от Демократи за силна България днес. Нито дума за колаборационизма от снощи с путинистите от АБВ и „Възраждане“, както и с червената Мая Манолова.

Та с кого ще протестират утре хората на Иван Костов? Заедно с Румен Петков. Искам да видя снимка на водача на ДСБ Атанас Атанасов с Петков. Прегърнати, веят знамето на свободата. Това ще строши всички рекорди по лъжи и лицемерие.

След снощният скандал с декларацията на новия Отечествен фронт-Сашо Апашо-Лупи, Румен Петков, Мая Манолова, Копейкин, Отровното трио, БОЕЦ, маргиналите около Манолова и Демократична България, хората на Христо Иванов-Лодкаря се опитаха да се разграничат от декларацията с обикновени лъжи.

„По правилата за формиране на позиции на Демократична България, не е излъчван представител на обединението, или на Да, България, за среща в никакъв координационен формат и не е одобрявана декларация, информираха от Демократична България“.

Да, обаче на тайната сбирка, организирана от хората на Манолова в затворен столичен хотел, но заснета от Агенция „ПИК“ на една от снимките се вижда пристигането на одиозния главен секретар на ДСБ Емил Мачиков.

Емил Мачиков, главен секретар на ДСБ, влиза на сбирката на новото ОФ. СНИМКА: АГЕНЦИЯ ПИК

Нещо повече, под декларацията стои и неговия подпис от името на Демократична България. Разобличен лично от Отровното трио с публикация на декларацията с подписите. Как сте господа десни ? Как спахте снощи след ръкостискането ви с ченгетата от Държавна сигурност и РУМНО, с мухлясалите комунистически военни ? С Шивиков, с БОЕЦ ? С Костя Копейкин ? Не виждам бореца за свобода Радан Кънев от Европейския парламент, член на групата на ЕНП, да протестира срещу подписа на главсека му Мачиков заедно с Румен Петков и Костадин Костадинов.

Отровното трио орезили всички подписали.

За непросветените това е изненада. За нормалните анализатори не е. Защото т.нар. Десни управляват втори мандат Плевен заедно с АБВ, на втория тур на местните избори във Варна сектантите от ДБ гласуваха за русофила Копейкин. Ами в София? Почти 90% от районните кметове на ДБ са избрани с червени гласове и обратното. Това са същите „десни“, които коленичиха пред президентството. И същите, които протестират под егидата на Румен Радев.
Новото ОФ може да бъде наречено просто „Жажда за власт“ ООД.

Това споява градските жълтопаветници с Копейкин и Румен Петков. На лъжата краката са къси, казва народна поговорка. Маските паднаха. Обясненията кой подписал, кой не, са за обслужващите тези метежници медии. Като обясненията за Маджо. Не стават.