Ако Румен Радев не ревизира кочината на предишното управление, трябва да знае, че споделя отговорността за нанесените щети на държавата

0
842
Корнелия Нинова

БСП във вида, който Корнелия ползва, не е нужна на съвременна България

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: БНР

Хареса ми как ръката за „здрависване“ на Свиленски увисва, докато вниманието на президента беше погълнато изцяло от получения обратно мандат. Мисля, че тази философска сцена изчерпва отношенията между президента и БСП. Те са „увиснали“ отдавна в нищото.

Поначало Свиленски и Румен Радев си имат „свои“ отношения, които Корнелия се опитваше некадърно да експлоатира и върти по някакъв особен начин, тласкайки никому неизвестния преди брака на Радев Свиленски… към върховни партийни постижения, активности и политически висоти. Разбутването на междуличностната супа не се оказа сполучливо, тъкмо обратното. Както всичко, до което Корнелия се е докосвала някога. Тя наистина съсипа БСП с решаваща деинтелектуализирана грубост и ще довърши остатъците й в най-кратки срокове.

За паразитирането на Корнелия върху нещастните заблудени избиратели на БСП може да се говори много, но това няма да промени нищо. БСП във вида, който Корнелия ползва, не е нужна на съвременна България. БСП не само че не можа да даде отпор на безобразния погром на харвардците, ами подкрепи и участва в тази кочина, скована от външни фактори, в която много хора се оказаха „полезни идиоти“.

Начело с човека, който оглави бунтовете срещу статуквото. Ако Румен Радев не ревизира кочината на предишното управление, трябва да знае, че споделя отговорността за нанесените щети на държавата. Всеки греши, по-важно е да разбереш своите грешки и да научиш как да не ги повтаряш. Защото иначе се превръщаш в блато. Липсата на движение към по-добро е заблатяване на личната реалност.