Атлантическият съвет: Щом България се управлява от Румен Радев, Бойко Рашков, Минеков и компания от комунисти, значи превратът е успял

0
1858
Чинията на Бузлуджа. КОЛАЖ: ФЕЙСБУК

Преходът към демокрация се провали

Атлантическият съвет на България реагира остро на решението на „гробаря“ Минеков за превръщането на комунистическия паметник на Бузлуджа в обект „недвижима културна ценност от национално значение“.  Ето позицията на съвета :

Позор за България !

Провал на прехода към Демокрация !

Единствено по този начин може да се определи решението на Специализирания експертен съвет за опазване на недвижимите културни ценности към Министерството на културата.

Паметникът на връх Бузлуджа ще има статут на „недвижима културна ценност от национално значение“ и ще получи юридическа защита, като държавата ще бъде ангажирана в опазването му „во веки веков“. Това е решението на служителите на Велислав Минеков, чийто баща и близък приятел на сатрапа Тодор Живков е сред авторите на проекта за „летящата чиния“, кацнала на връх Бузлуджа в гордия Балкан.

Този позорен акт е най-яркото доказателство за извършващата се в момента реставрация на кадрите и символите на комунизма.

Те са пак тук, властта е пак в техните ръце.

Успя ли превратът?

Щом днес България се управлява от Румен Радев, Бойко Рашков, Минеков и компания от комунисти, наследниците им и техните съратници и приятели, изглежда, че превратът е успял.

Нямаше справедливост и памет за хилядите избити българи, за десетките хиляди преминали през комунистическите затвори и концлагери, загубили живота и здравето си там.

За сметка на това, комунистите и ченгетата от Държавна сигурност и техните наследници ограбиха страната ни за изминалите 32 години и днес са най-богатите хора в България. Днес вече заграбиха и властта.

Власт и пари, добити по престъпен начин.

Но и това не им стига!

Те искат уважение, те искат благодарност и признание от народа, те искат да пишат и тълкуват историята и да проектират бъдещето на България, както си наумят.

Това е скритият, но истински смисъл на този брутален, антидемократичен, антибългарски държавен акт на минековото министерство.

През последните години най-ретроградните сили от БСП и свързаните с нея клонинги от партии и НПО, тайно и полека, успяха да излъжат фондации, като американската „Готи“ и наивни западноевропейски „експерти“ и университетски преподаватели, поставили се в ролята на „полезни идиоти“ на българските комунисти.

Защото тези западни „специалисти“ гледат на „летящата чиния“ само като на „архитектурна забележителност“, абстрахирайки се от нейния ярък символен характер на паметник на „победилия комунизъм“ в България. Победа над българския народ, постигната с жестоки репресии и пролята невинна кръв.

И всичко това се случва само след малко повече от два месеца от едноличното управление на Румен Радев, чрез назначеното от него служебно правителство!

А какво ще се случи по-нататък, ако позволим на Румен Радев да спечели втори мандат на президентските избори?

А ако още сега БСП и партийните ѝ клонинги, заедно с партиите контролирани от ДС- олигархията и с тези на децата на комунистите, маскирани като „харвардски възпитаници“, „милениуми“ и „знаещи чужди езици“ вземат в ръцете си законодателната и изпълнителната власт?

ТОГАВА ПОДМЯНАТА ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЗАВЪРШЕНА И ПРЕХОДЪТ ЩЕ БЪДЕ ПРИКЛЮЧЕН!

Това ще бъде пълен провал за „демократична“ България и триумф на комунистическите кадри и техните наследници.

32 години пропилени шансове!

32 загубени години!

32 години изпепелени надежди за достоен живот и европейско бъдеще за българските граждани.

Народе????