Демокрацията е в опасност! Протест пред президентството на 5 май

0
667
Експресното пускане на "Държавен вестник".

Станислав Недков-Стъки: Осигуриха служебна победа на посочената от чужди служби марионетка с юмрук

Станислав Недков-Стъки, Фейсбук

Станислав Недков-Стъки

БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ, РОДОЛЮБЦИ,

ВРЕМЕ Е ДА ДЕЙСТВАМЕ!

След болшевишкия преврат и подмяната на вота на българите, късно вечерта в четвъртък в Парламента бе приет Изборен кодекс, който нарушава конституционните ни права на свободно гласуване.

С приетите в новия кодекс изборни правила, адвокатите на мафията, соросоидните слуги и националните предатели, осигуриха служебна победа през есента на посочената от чужди служби марионетка с юмрук.

Приеха се неща, които в бъдеще ще позволят на хората, които правят изборите да нагласят резултати според пристрастията си.

С гласовете на петорната коалиция – Шоуто на Слави, БСП, ДБ, Мутрите и ДПС бе прието следното:

– ЦИК да бъде намалена на 15 човека, които да бъдат назначавани от президента.

– да бъдат разкрити неограничен брой секции в чужбина, включително в Турция, от което най-печеливши се оказват от ДПС.

– 100% машинно гласуване в секции с над 300 човека. В нито една страна от Европейския съюз няма 100% гласуване с машини!!!

В днешният почивен ден – Разпети петък, тези злодейски промени са обнародвани в извънреден брой на Държавен вестник. Наглост, коятно никой досега не си е позволявал!!!

ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ОПАСНОСТ!!!

Ще позволим ли 32 години след падането на комунизма, шепа хора да ни върнат отново към онези мрачни и тъжни за милиони българи времена?

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ РАЗУМНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, без значение от политическите си пристрастия, да излезем и да се борим за правата си, и за запазване на демокрация в България!

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ СЪБЕРЕМ на 5 май (сряда) в 10:30ч пред сградата на Президентството и ясно да заявим, че искаме ВЕТО от президента или ПРОМЯНА на Изборния кодекс от депутатите, и връщане към нормалността!

Аз ще бъда там и ще се боря за България и за всеки български гражданин! Ела и ти! Вземи някой с теб и заедно да покажем, че сме много, и че няма да мълчим!