Десислава Радева за Светослав Иванов от бТВ: Добър журналист или самопретенция за такъв?

0
227
Десислава Радева

Съпругата на президента коментира поста на Бояна Бозаджиева за участието в „120 минути“ на бившия енергиен министър Александър Николов

Съпругата на президента Десислава Радева коментира скандала, избухнал в профила на бившата пиарка на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева.

Във фейсбук Бозаджиева коментира участието в „120 минути“ на бившия енергиен министър Александър Николов.

„Спрях да броя гостуванията на бившия министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, но повярвайте ми, прави впечатление. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито веднъж не поиска да чуе позицията на настоящото ръководство на министерството. Нито веднъж. Седем месеца. Пиша това, защото и аз, както предполагам и много други, се прехласвах по онези думи на водещия в началото на предаването, които звучат като правилната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче емоционалните ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе“, пише Бозаджиева във фейсбук.

Под поста на Бозаджиева с коментар се включва и журналистът Явор Дачков, който определя участието на ексминистъра в 120 минути като платена публикация.

Дачков добавя, че Светослав Иванов е добър журналист.

Под публикацията се появява и отговор от първата дама, която добавя „Дали? Или самопретенция за добър?! “ Зрителско мнение, добавя още тя./24 часа