Докога платени шпицкоманди ще тероризират институциите?

0
823

Свидетели сме на безпрецедентен политически натиск върху прокуратурата

Тодор Александров

По призива на Атанас Атанасов, Христо Иванов и бащата на сайтовете за фалшиви новини Арман Бабикян 20-тина души нападнаха Съдебната палата и окупираха кабинета на главния прокурор. Това са същите метежници от една и съща шпицкоманда, която миналата седмица блокира движението пред ДАНС с искане за оставката на шефа й Димитър Георгиев, освободен на другия ден с неясни мотиви.

Сега „хунвейбините“ искат оставката на Гешев. Докога тази платена шпицкоманда, обслужваща соросоидите от ДБ, натъпкани с милиони от грантове на чужди фондации и свързаните с Васил Божков „мутри“ на Бабикян и Манолова, ще командват държавата ? Миналото лято блокираха с месеци София, сега под техен натиск се уволняват хора. Това е фашизъм в действие. Подкрепен от служебното правителство и Румен Радев.

Изпадналият от БСП Антон Кутев, монтиран за говорител на правителството, си позволява да заплашва прокуратурата. В коя нормална държава това е възможно? Временно правителство, с мандат от два месеца, да разсипва цели системи като МВР, защото те не се харесват на слугата на Радев и Пламен Узунов Бойко Рашков. Погромаджията Рашков, назначил за шеф на кабинета си член на Изпълнителния съвет на партията на Васил Божков-Черепа, за няма и месец управление затъна в страшни скандали и вместо да бъде махнат скоропостижно, е издигнат в знаме на ляво-дясната десница от ДБ. За да се замажат скандалите се атакува главният прокурор. От шепа погромаджии и платени революционери.

Които „се борят за демокрация“ и „законност“. Вместо аргументи, се вадят шпицкоманди по улиците. С лозунга „няма да пипате нашите хора“. От кога шепа платени лупмени решават кой е виновен и кой не е ? Пак ще повторя Румен Радев ще плати скъпо за слугата си Бойко Рашков. И дори платените шпицкоманди няма да помогнат.